Редиска біла | 1140 | 570 |
або редиска червона | 613 | 570 |
Цибуля зелена | 125 | 100 |
Яйця | 140 | |
Сметана чи заправа для салату | 200 | |
Вихід | 1000 |
Технологія приготування
Оброблену червону і обчищену білу редиску нарізують тоненькими кружальцями, зелену цибулю шаткують, додають сіль, заправляють салатною заправою або сметаною.
Вимоги до якості
Форма нарізування овочів зберігається.
Готовий салат викладений гіркою, оформлений, зелень свіжа. Колір властивий продуктам, які є в салаті.
Консистенція сирих овочів – трохи хрустка.
Правила відпуску
Перед подаванням салат кладуть у салатник чи на тарілку, зверху – часточку круто звареного яйця. Яйце можна дрібно нарізати. Жовток покласти в салат, а яєчним білком і зеленню посипати салат зверху.
Технологічна карта
Салат з редиски
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Редиска біла |
1140 |
570 |
або редиска червона |
613 |
570 |
Цибуля зелена |
125 |
100 |
Яйця |
|
140 |
Сметана чи заправа для салату |
|
200 |
Вихід |
|
1000 |
Технологія приготування
Оброблену червону і обчищену білу редиску нарізують тоненькими кружальцями, зелену цибулю шаткують, додають сіль, заправляють салатною заправою або сметаною.
Вимоги до якості
Форма нарізування овочів зберігається.
Готовий салат викладений гіркою, оформлений, зелень свіжа. Колір властивий продуктам, які є в салаті.
Консистенція сирих овочів – трохи хрустка.
Правила відпуску
Перед подаванням салат кладуть у салатник чи на тарілку, зверху – часточку круто звареного яйця. Яйце можна дрібно нарізати. Жовток покласти в салат, а яєчним білком і зеленню посипати салат зверху.