Технологічна карта Салат з редиски

Про матеріал

Редиска біла

1140

570

або редиска червона

613

570

Цибуля зелена

125

100

Яйця

140

Сметана чи заправа для салату

200

Вихід

1000

Технологія приготування

Оброблену червону і обчищену білу редиску нарізують тоненькими кружальцями, зелену цибулю шаткують, додають сіль, заправляють салатною заправою або сметаною.

Вимоги до якості

Форма нарізування овочів зберігається.

Готовий салат викладений гіркою, оформлений, зелень свіжа. Колір властивий продуктам, які є в салаті.

Консистенція сирих овочів – трохи хрустка.

Правила відпуску

Перед подаванням салат кладуть у салатник чи на тарілку, зверху – часточку круто звареного яйця. Яйце можна дрібно нарізати. Жовток покласти в салат, а яєчним білком і зеленню посипати салат зверху.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Салат з редиски

 

Сировина

Брутто

Нетто

Редиска біла

1140

570

або редиска червона

613

570

Цибуля зелена

125

100

Яйця

 

140

Сметана чи заправа для салату

 

200

Вихід

 

1000

 

Технологія приготування

  Оброблену червону і обчищену білу редиску нарізують тоненькими кружальцями, зелену цибулю шаткують, додають сіль, заправляють салатною заправою або сметаною.

Вимоги до якості

Форма нарізування овочів зберігається.

Готовий салат викладений гіркою, оформлений, зелень свіжа. Колір властивий продуктам, які є в салаті.

Консистенція  сирих овочів – трохи хрустка.

Правила відпуску

 Перед подаванням салат кладуть у салатник чи на тарілку, зверху – часточку круто звареного яйця. Яйце можна дрібно нарізати. Жовток покласти в салат, а яєчним білком і зеленню посипати салат зверху.

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
1610
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку