Технологічна карта Салат осінній

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Капуста білоголова свіжа

813

410

Яблука свіжі

286

200

Морква

125

100

Перець солодкий

133

100

Сметана

200

Цукор

2

Кислота лимонна

1

Вихід

1000

Перегляд файлу

Технологічна карта

Салат осінній

 

Сировина

Брутто

Нетто

Капуста білоголова свіжа

813

410

Яблука свіжі

286

200

Морква

125

100

Перець солодкий

133

100

Сметана

 

200

Цукор

 

2

Кислота лимонна

 

1

Вихід

 

1000

 

Технологія приготування

   Оброблену білоголову капусту шаткують соломкою, додають сіль і перемішують. Яблука без шкірочки і насіннєвого гнізда, сиру моркву і перець солодкий нарізують соломкою, змішують з капустою, заправляють сметаною, цукром, лимонною кислотою, розведеною водою. Можна заправити салатною заправою.

Вимоги до якості

Форма нарізування овочів зберігається.

Готовий салат викладений гіркою, оформлений, зелень свіжа. Колір властивий продуктам, які є в салаті.

Консистенція   овочів –  хрумка.

Правила відпуску

 Перед подаванням салат кладуть у салатник чи на тарілку.

 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
5335
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку