Сировина | Брутто | Нетто |
Капуста білоголова свіжа | 813 | 410 |
Яблука свіжі | 286 | 200 |
Морква | 125 | 100 |
Перець солодкий | 133 | 100 |
Сметана | 200 | |
Цукор | 2 | |
Кислота лимонна | 1 | |
Вихід | 1000 |
Технологічна карта
Салат осінній
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Капуста білоголова свіжа |
813 |
410 |
Яблука свіжі |
286 |
200 |
Морква |
125 |
100 |
Перець солодкий |
133 |
100 |
Сметана |
|
200 |
Цукор |
|
2 |
Кислота лимонна |
|
1 |
Вихід |
|
1000 |
Технологія приготування
Оброблену білоголову капусту шаткують соломкою, додають сіль і перемішують. Яблука без шкірочки і насіннєвого гнізда, сиру моркву і перець солодкий нарізують соломкою, змішують з капустою, заправляють сметаною, цукром, лимонною кислотою, розведеною водою. Можна заправити салатною заправою.
Вимоги до якості
Форма нарізування овочів зберігається.
Готовий салат викладений гіркою, оформлений, зелень свіжа. Колір властивий продуктам, які є в салаті.
Консистенція овочів – хрумка.
Правила відпуску
Перед подаванням салат кладуть у салатник чи на тарілку.