Технологічна карта Мус яблучний (на манній крупі)

Про матеріал

Цукор

150

Крупа манна

80

Кислота лимонна

1,5

Вода

750

Вихід

1000

Технологія приготування

Яблука після видалення насіннєвих гнізд розрізують і варять. Відвар проціджують, яблука протирають, змішують з відваром, додають цукор, лимонну кислоту і доводять до кипіння. Потім тоненькою цівкою вводять просіяну манну крупу і варять, помішуючи, 15-20 хв. Суміш охолоджують до 40 °С і збивають до утворення густої пінистої маси, яку розливають у форми й охолоджують.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Мус яблучний (на манній крупі)

Сировина

Брутто

Нетто

Яблука

341

300

Цукор

 

150

Крупа манна

 

80

Кислота лимонна

 

1,5

Вода

 

750

Вихід

 

1000

Технологія приготування

       Яблука після видалення насіннєвих гнізд розрізують і варять. Відвар проціджують, яблука протирають, змішують з відваром, додають цукор, лимонну кислоту і доводять до кипіння. Потім тоненькою цівкою вводять просіяну манну крупу і варять, помішуючи, 15-20 хв. Суміш охолоджують до 40 °С і збивають до утворення густої пінистої маси, яку розливають у форми й охолоджують.

Вимоги до якості

Колір – білий.                                                                                        

Смак – солодкий.                                                                          

 Консистенція – дрібнопориста,ніжна,злегка пружна.

Правила відпуску

   Подають у креманках чи вазочках, поливають журавлинним соком, плодовим або ягідним сиропом.

 

 

 

docx
Додано
21 листопада 2018
Переглядів
6856
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку