Технологічна карта Вареники з картоплею і шкварками

Про матеріал

Цибуля ріпчаста

25

21

Сало шпик

19,8

19

Маса пасерованої з салом цибулі

25

Вихід

225

Технологія приготування

З тіста роблять валик, який нарізують невеликими шматочками (масою 10-11 г), розкачують кружальцями завтовшки 1,5-2 мм, посередині кладуть начинку (12-13 г на 1 шт.), краї з'єднують, защипують, надають форму півмісяця. Вареники кладуть у киплячу підсолену воду і варять 5-7 хв. при слабкому кипінні,

Перегляд файлу

Технологічна карта

Вареники з картоплею і шкварками

 

Сировина

Брутто

Нетто

Тісто для вареників

 

82

Начинка

 

103

Маса сирих вареників

 

185

Маса варених вареників

 

200

Цибуля ріпчаста

25

21

Сало шпик

19,8

19

Маса пасерованої з салом цибулі

 

25

Вихід

 

225

 

Технологія приготування

З тіста роблять валик, який нарізують невеликими шматочками (масою 10-11 г), розкачують кружальцями завтовшки 1,5-2 мм, посередині кладуть начинку (12-13 г на 1 шт.), краї з'єднують, защипують, надають форму півмісяця. Вареники кладуть у киплячу підсолену воду і варять 5-7 хв. при слабкому кипінні,

Вимоги до якості

Вареники - правильної форми, яка зберігається, краї добре защипані. Поверхня гладенька, без тріщин і розривів. Смак і запах відповідають виробу з прісного тіста з ароматом начинки. Колір оболонки - від світло-сірого до світло-кремового, начинки - відповідає певній начинці. Консистенція оболонки - щільна, м'яка, начинки - соковита, м'яка.

Правила відпуску

Перед подаванням на підігріту тарілку кладуть вареники (7-8 шт. на порцію) і заправляють пасерованою із салом цибулею.

 

 

 

docx
Додано
21 листопада 2018
Переглядів
1506
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку