Технологічна карта Самбук абрикосовий

Про матеріал

або абрикосове пюре (консерви)

500

вода (для желатину)

285

цукор

200

желатин

15

яйця (білки)

48

кислота лимонна

1

Вихід

1000

Технологія приготування

З абрикосів видаляють кісточки, заливають гарячою водою, варять доти, доки плоди не стануть м'якими, і протирають. Курагу попередньо замочують, потім варять, охолоджують і протирають. У пюре додають цукор, яєчний білок, лимонну кислоту і збивають до утворення пухкої маси. Желатин розчиняють, вводять тоненькою цівкою у збиту масу, швидко перемішують, ви­кладають у форми й охолоджують.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Самбук абрикосовий

Сировина

Брутто

Нетто

Абрикоси

756

650

або курага

 

250

вода (для желатину)

 

420

або абрикосове пюре (консерви)

 

500

вода (для желатину)

 

285

цукор

 

200

желатин

 

15

яйця (білки)

 

48

кислота лимонна

 

1

Вихід

 

1000

Технологія приготування

           З абрикосів видаляють кісточки, заливають гарячою водою, варять доти, доки плоди не стануть м'якими, і протирають. Курагу попередньо замочують, потім варять, охолоджують і протирають. У пюре додають цукор, яєчний білок, лимонну кислоту і збивають до утворення пухкої маси. Желатин розчиняють, вводять тоненькою цівкою у збиту масу, швидко перемішують, ви­кладають у форми й охолоджують.

Вимоги до якості

    Зовнішній вигляд – однорідна, пухка, дрібнопориста маса з пружною консистенцією. Смак солодкий, з кислуватим присмаком і запахом абрикосового пюре.

Правила відпуску

    Подають на десертних тарілках, у вазочках, креманках.

 

 

docx
Додано
21 листопада 2018
Переглядів
4822
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку