Технологічна карта Яблука по-київськи

Про матеріал

Сметана 36 % жирності

25

Варення

10

Цукрова пудра

3

Вихід

100/3

Технологія приготування

Яблука без насіннєвого гнізда і шкірочки бланшують до напівготовності у підкисленій гарячій воді. Потім кладуть на порціонну сковороду, отвори заповнюють варенням, заливають яєчно-сметанною сумішшю і запікають до готовності. Для приготування яєчно-сметанної суміші яєчні жовтки розтирають з цукром і додають борошно. Окремо збивають сметану, білки і з'єднують з
Перегляд файлу

Технологічна карта

Яблука по-київськи

Сировина

Брутто

Нетто

Яблука свіжі

90

63

Лимонна кислота

 

0,03

Яйця

 

10

Цукор

 

5

Борошно пшеничне

 

4

Сметана 36 % жирності

 

25

Варення

 

10

Цукрова пудра

 

3

Вихід

 

100/3

 

Технологія приготування

               Яблука без насіннєвого гнізда і шкірочки бланшують до напівготовності у підкисленій гарячій воді. Потім кладуть на порціонну сковороду, отвори заповнюють варенням, заливають яєчно-сметанною сумішшю і запікають до готовності. Для приготування яєчно-сметанної суміші яєчні жовтки розтирають з цукром і додають борошно. Окремо збивають сметану, білки і з’єднують з жовтками, розтертими з цукром.

 

Вимоги до якості

Смак яблук  - кисло-солодкий.                                                      

Колір - на поверхні золотистий, всередині – білий.                  

Консистенція яблук - ніжна, кірочка хрустка.

 

Правила відпуску

   Подають страву у порціонній сковороді, зверху посипають цукровою пудрою.

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
21 листопада 2018
Переглядів
9622
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку