Омлет із сиром (молочним)
Сировина | Брутто | Нетто |
Яйця | 80 | |
Сир (молочний) | 50 | |
Молоко | 25 | |
Борошно пшеничне | 5 | |
Масло вершкове | 6 | |
Вихід | 140 |
Технологія приготування
Сирі яйця, сир (молочний), молоко, борошно перемішують до однорідної маси, додають сіль, розмішують. Підготовлену масу виливають на розігріту з маслом сковороду і запікають у жаровій шафі.
Вимоги до якості
Технологічна карта
Омлет із сиром (молочним)
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Яйця |
|
80 |
Сир (молочний) |
|
50 |
Молоко |
|
25 |
Борошно пшеничне |
|
5 |
Масло вершкове |
|
6 |
Вихід |
|
140 |
Технологія приготування
Сирі яйця, сир (молочний), молоко, борошно перемішують до однорідної маси, додають сіль, розмішують. Підготовлену масу виливають на розігріту з маслом сковороду і запікають у жаровій шафі.
Вимоги до якості
Омлет смажений має світло-жовтий колір, хвилясту поверхню, пухку, соковиту консистенцію. Не допускаються відокремлення рідини, ознаки псування яєць, наявність шкаралупи.
Правила відпуску
Подають омлет гарячим одразу ж після запікання. Перед подачею поливають розтопленим маслом.
Омлет із сиром (молочним)
Технологія приготування
Сирі яйця, сир (молочний), молоко, борошно перемішують до однорідної маси, додають сіль, розмішують. Підготовлену масу виливають на розігріту з маслом сковороду і запікають у жаровій шафі.
Подають омлет гарячим одразу ж після запікання. Перед подачею поливають розтопленим маслом.