Технологічна карта Омлет із сиром (молочним)

Про матеріал

Омлет із сиром (молочним)

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

80

Сир (молочний)

50

Молоко

25

Борошно пшеничне

5

Масло вершкове

6

Вихід

140

Технологія приготування

Сирі яйця, сир (молочний), молоко, борошно перемішують до однорідної маси, додають сіль, розмішують. Підготовлену масу виливають на розігріту з маслом сковороду і запікають у жаровій шафі.

Вимоги до якості

Перегляд файлу

Технологічна карта

Омлет із сиром (молочним)

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

 

80

Сир (молочний)

 

50

Молоко

 

25

Борошно пшеничне

 

5

Масло вершкове

 

6

Вихід

 

140

 

Технологія приготування

  Сирі яйця, сир (молочний), молоко, борошно перемішують до однорідної маси, додають сіль, розмішують. Підготовлену масу виливають на розігріту з маслом сковороду і запікають у жаровій шафі.

Вимоги до якості

Омлет смажений має світло-жовтий колір, хвилясту поверхню, пухку, соковиту консистенцію. Не допускаються відокремлення рідини, ознаки псування яєць, наявність шкаралупи.

Правила відпуску

Подають омлет гарячим одразу ж після запікання. Перед подачею поливають розтопленим маслом.

 

 

 

 

 

 

Омлет із сиром (молочним)

Технологія приготування

  Сирі яйця, сир (молочний), молоко, борошно перемішують до однорідної маси, додають сіль, розмішують. Підготовлену масу виливають на розігріту з маслом сковороду і запікають у жаровій шафі.

Подають омлет гарячим одразу ж після запікання. Перед подачею поливають розтопленим маслом.

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
3086
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку