Технологічна карта Пряженя

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

80

Молоко

25

Борошно пшеничне

6

Сметана

10

Маргарин столовий

5

Вихід

100

Технологія приготування

Відрізняється від омлету тим, що її готують з додаванням борошна і сметани. До готової омлетної маси додають підсушене пшеничне борошно і сметану, добре перемішують і проціджують.

На змащений маргарином лист виливають масу шаром не більше 1 см. Ставлять у жарову шафу і запікають до появи на поверхні злегка рум'яної кірочки.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Пряженя

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

 

80

Молоко

 

25

Борошно пшеничне

 

6

Сметана

 

10

Маргарин столовий

 

5

Вихід

 

100

 

Технологія приготування

   Відрізняється від омлету тим, що її готують з додаванням борошна і сметани. До готової омлетної маси додають підсушене пшеничне борошно і сметану, добре перемішують і проціджують.

На змащений маргарином лист виливають масу шаром не більше          1 см. Ставлять у жарову шафу і запікають до появи на поверхні злегка рум'яної кірочки.

Вимоги до якості

Пряженя щільна, добре запечена. Смак і запах яєчної страви. Поверхня непідгоріла, виріб не пересолений.

Правила відпуску

Перед подаванням пряженю розрізують на порціонні шматки квадратної або трикутної форми, кладуть на тарілку і поливають маслом.

 

 

 

 

 

Пряженя

Технологія приготування

   Відрізняється від омлету тим, що її готують з додаванням борошна і сметани. До готової омлетної маси додають підсушене пшеничне борошно і сметану, добре перемішують і проціджують.

На змащений маргарином лист виливають масу шаром не більше          1 см. Ставлять у жарову шафу і запікають до появи на поверхні злегка рум'яної кірочки.

Перед подаванням пряженю розрізують на порціонні шматки квадратної або трикутної форми, кладуть на тарілку і поливають маслом.