Технологічна карта Овочі, припущені в молочному або сметанному соусі

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Морква

63

50

Ріпа

44

33

Гарбуз

51

36

або кабачки

57

38

Горошок зелений консервований

31

20

Маргарин столовий

10

Маса припущених овочів

125

Цукор

2

Соус

75

Вихід

200

Перегляд файлу

Овочі, припущені в молочному або сметанному соусі

Сировина

Брутто

Нетто

Морква

63

50

Ріпа

44

33

Гарбуз

51

36

або кабачки

57

38

Горошок зелений консервований

31

20

Маргарин столовий

 

10

Маса припущених овочів

 

125

Цукор

 

2

Соус

 

75

Вихід

 

200

Технологія приготування

   Моркву, ріпу, кабачки чи гарбуз нарізують кубиками або часточками, білоголову капусту – шашками, цвітну капусту розбирають на суцвіття. Кожен вид овочів припускають окремо. Консервований зелений горошок прогрівають у власному соку.

Припущені овочі з'єднують, заправляють соусом молочним середньої густоти або сметанним, додають сіль, цукор і прогрівають 1-2 хв.

Вимоги до якості

Овочі мають однакову форму нарізування, яка зберігається, заправлені соусом. Смак трохи солонуватий, запах з ароматом овочів і молока, без запаху підгорілого молока й овочів. Колір властивий овочам, з яких приготовлена страва. Консистенція м'яка, соковита. Допускається часткове розварювання овочів.

Правила відпуску

Перед подаванням припущені овочі кладуть у баранчик або порціонну сковороду, поливають жиром.

 

 

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
9741
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку