Технологічна карта Пончики сирні

Про матеріал

Пончики сирні

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

85

84

Яйця

16

Борошно пшеничне

46

Цукор

8

Кислота лимонна

0,2

Сода харчова

0,6

Маса напівфабрикату

150

Кулінарний жир

15

Маса готових пончиків

140

Цукрова пудра

2

Вихід

142

Технологія приготування

Сир протирають, додають цукор, яйця, сіль і

перемішують. Потім додають борошно, гашену розведену лимонною кислотою соду, перемішують, формують кульки
Перегляд файлу

Технологічна карта

Пончики сирні

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

85

84

Яйця

 

16

Борошно пшеничне

 

46

Цукор

 

8

Кислота лимонна

 

0,2

Сода харчова

 

0,6

Маса напівфабрикату

 

150

Кулінарний жир

 

15

Маса готових пончиків

 

140

Цукрова пудра

 

2

Вихід

 

142

 

 

Технологія приготування

  Сир протирають, додають цукор, яйця, сіль і

перемішують. Потім додають борошно, гашену розведену лимонною кислотою соду, перемішують, формують кульки (2 шт. на порцію) і смажать у  фритюрі.

 

                                          Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – форма кругла, приплюснута, без тріщин.                                                                                

Смак і запах – солодкий,запах сиру. Колір на поверхні золотистий,на розрізі – злегка жовтуватий. Консистенція – однорідна,м’яка,пухка.

 

Правила відпуску

 Перед подаванням посипають цукровою пудрою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пончики сирні

Технологія приготування

  Сир протирають, додають цукор, яйця, сіль і

перемішують. Потім додають борошно, гашену розведену лимонною кислотою соду, перемішують, формують кульки (2 шт. на порцію) і смажать у  фритюрі.

 Перед подаванням посипають цукровою пудрою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
4973
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку