Сировина | Брутто | Нетто |
Капуста білоголова свіжа | 708 | 567 |
Маса прогрітої капусти | 510 | |
Оцет 9 % | 30 | |
Цукор | 10 | |
Ковбаса напівкопчена | 124 | 120 |
Горошок зелений консервований | 154 | 100 |
Цибуля ріпчаста | 60 | 50 |
або зелена | 63 | 50 |
Майонез | 150 | |
Яйця | 50 | |
Вихід | 1000 |
Технологічна карта
Салат Дністер
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Капуста білоголова свіжа |
708 |
567 |
Маса прогрітої капусти |
|
510 |
Оцет 9 % |
|
30 |
Цукор |
|
10 |
Ковбаса напівкопчена |
124 |
120 |
Горошок зелений консервований |
154 |
100 |
Цибуля ріпчаста |
60 |
50 |
або зелена |
63 |
50 |
Майонез |
|
150 |
Яйця |
|
50 |
Вихід |
|
1000 |
Технологія приготування
Білоголову капусту шаткують, прогрівають з оцтом, сіллю, охолоджують і заправляють цукром, додають ковбасу, нарізану дрібними кубиками або соломкою, зелений горошок, нашатковану цибулю, заправляють майонезом і перцем.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – продукти нарізавані соломкою,салат викладений гіркою і оформлений яйцями,ковбасою,зеленню
Смак і запах – продуктів,що входять до складу салату.
Колір - властивий продуктам, які є в салаті.
Консистенція овочів –хрумка.
Правила відпуску
Салат викладають у салатник, прикрашають круто звареними яйцями, ковбасою.