Технологічна карта Салат Дністер

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Капуста білоголова свіжа

708

567

Маса прогрітої капусти

510

Оцет 9 %

30

Цукор

10

Ковбаса напівкопчена

124

120

Горошок зелений консервований

154

100

Цибуля ріпчаста

60

50

або зелена

63

50

Майонез

150

Яйця

50

Вихід

1000

Перегляд файлу

Технологічна карта

Салат Дністер

Сировина

Брутто

Нетто

Капуста білоголова свіжа

708

567

Маса прогрітої капусти

 

510

Оцет 9 %

 

30

Цукор

 

10

Ковбаса напівкопчена

124

120

Горошок зелений консервований

154

100

Цибуля ріпчаста

60

50

або зелена

63

50

Майонез

 

150

Яйця

 

50

Вихід

 

1000

 

Технологія приготування

  Білоголову капусту шаткують, прогрівають з оцтом, сіллю, охолоджують і заправляють цукром, додають ковбасу, нарізану дрібними кубиками або соломкою, зелений горошок, нашатковану цибулю, заправляють майонезом і перцем.

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – продукти нарізавані соломкою,салат викладений гіркою і оформлений яйцями,ковбасою,зеленню

Смак і запах – продуктів,що входять до складу салату.

Колір - властивий продуктам, які є в салаті.

Консистенція  овочів –хрумка.

Правила відпуску

  Салат викладають у салатник, прикрашають круто звареними яйцями, ковбасою.

 

 

 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
9642
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку