Сировина | Брутто | Нетто |
Томати свіжі | 247 | 210 |
Огірки свіжі | 250 | 200 |
Морква | 126 | 100 |
Буряки | 128 | 100 |
Горошок зелений (консервований) | 154 | 100 |
Цибуля зелена | 125 | 100 |
або ріпчаста | 119 | 100 |
Майонез(майонез із сметаною, заправа салатна) | 200 | |
Вихід | 1000 |
Технологічна карта
Салат асорті
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Томати свіжі |
247 |
210 |
Огірки свіжі |
250 |
200 |
Морква |
126 |
100 |
Буряки |
128 |
100 |
Горошок зелений (консервований) |
154 |
100 |
Цибуля зелена |
125 |
100 |
або ріпчаста |
119 |
100 |
Майонез(майонез із сметаною, заправа салатна) |
|
200 |
Вихід |
|
1000 |
Технологія приготування
Томати нарізують скибочками, свіжі огірки, варені моркву і буряки – кубиками. Овочі змішують, додають зелений горошок, частину подрібненої цибулі, заправляють салатною заправою (майонезом, майонезом із сметаною).
Вимоги до якості
Форма нарізування овочів зберігається. Смак і запах – продуктів, що входять до складу салату. Колір - властивий продуктам, які є в салаті. Консистенція овочів –хрумка.
Правила відпуску
Перед подаванням посипають цибулею і зеленню.