Технологічна карта Салат асорті

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Томати свіжі

247

210

Огірки свіжі

250

200

Морква

126

100

Буряки

128

100

Горошок зелений (консервований)

154

100

Цибуля зе­лена

125

100

або ріпчаста

119

100

Майонез(майонез із сметаною, заправа салатна)

200

Вихід

1000

Перегляд файлу

Технологічна карта

Салат асорті

 

Сировина

Брутто

Нетто

Томати свіжі

247

210

Огірки свіжі

250

200

Морква

126

100

Буряки

128

100

Горошок зелений (консервований)

154

100

Цибуля зе­лена

125

100

або ріпчаста

119

100

Майонез(майонез із сметаною, заправа салатна)

 

200

Вихід

 

1000

 

Технологія приготування

  Томати нарізують скибочками, свіжі огірки, варені моркву і буряки – кубиками. Овочі змішують, додають зелений горошок, частину подрібненої цибулі, заправляють салатною заправою (майонезом, майонезом із сметаною).

Вимоги до якості

Форма нарізування овочів зберігається. Смак і запах – продуктів, що входять до складу салату. Колір - властивий продуктам, які є в салаті. Консистенція  овочів –хрумка.

Правила відпуску

 Перед подаванням посипають цибулею і зеленню.

 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
7100
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку