Технологічна карта Салат-коктейль із овочів і фруктів

Про матеріал

Технологія приготування

Оброблені моркву, селеру, огірки і яблука нарізують тонкою соломкою, томати – часточками. Сливи миють і видаляють кісточки. Підготовлені продукти викладають у фужер або вазочку шарами, заправляють лимонним соком і сметаною, змішаною з цукровою пудрою.

Вимоги до якості

Форма нарізування овочів зберігається. Смак і запах – продуктів, що входять до складу салату. Колір - властивий продуктам, які є в салаті. Консистенція овочів –хрумка.

Правила відпуску

Подають у фужері або вазочці.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Салат-коктейль із овочів і фруктів

 

Сировина

Брутто

Нетто

Морква

 

15

Селера

 

10

Огірки свіжі

 

10

Яблука (без насіння)

 

10

Сливи

 

10

Томати свіжі

 

15

Сметана

 

20

Цукрова пудра

 

5

Сік лимонний

 

5

Зелень

 

10

Вихід

 

100

 

Технологія приготування

 Оброблені моркву, селеру, огірки і яблука нарізують тонкою соломкою, томати – часточками. Сливи миють і видаляють кісточки. Підготовлені продукти викладають у фужер або вазочку шарами, заправляють лимонним соком і сметаною, змішаною з цукровою пудрою.

Вимоги до якості

Форма нарізування овочів зберігається. Смак і запах – продуктів, що входять до складу салату. Колір - властивий продуктам, які є в салаті. Консистенція  овочів –хрумка.

Правила відпуску

Подають у фужері або вазочці.

 

 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
5126
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку