Технологічна карта Салат Либідь

Про матеріал

Технологія приготування

Варені гриби добре промивають, нарізують соломкою, обсмажують на вершковому маслі. М'якоть вареної птиці без шкіри, половину консервованих плодів нарізують соломкою. Зварені круто яйця дрібно січуть. Підготовлені продукти змішують, заправляють частиною майонезу.

Вимоги до якості

Форма нарізування овочів зберігається. Смак і запах – продуктів, що входять до складу салату. Колір - властивий продуктам, які є в салаті. Консистенція овочів –хрумка.

Правила відпуску

Перед подаванням салат укладають у тарталетки або салатник гіркою, поливають зверху майонезом, оздоблюють консервованими плодами, зеленню.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Салат Либідь

 

Сировина

Брутто

Нетто

Кури потрошені І категорії

147

131

(кури напівпотрошені І категорії

187

131

або бройлери-курчата І категорії напівпотрошені)

156

115

Маса вареної м'якоті птиці

 

50

Яйця

 

0,25 шт/10

Гриби білі сушені

 

5

Маса варених грибів

 

10

Масло вершкове

 

5

Маса обсмажених грибів

 

10

Майонез

 

30

Плоди консервовані

91

50

Зелень

2,7

2

Вихід

 

145

 

Технологія приготування

 Варені гриби добре промивають, нарізують соломкою, обсмажують на вершковому маслі. М'якоть вареної птиці без шкіри, половину консервованих плодів нарізують соломкою. Зварені круто яйця дрібно січуть. Підготовлені продукти змішують, заправляють частиною майонезу.

Вимоги до якості

Форма нарізування овочів зберігається. Смак і запах – продуктів, що входять до складу салату. Колір - властивий продуктам, які є в салаті. Консистенція  овочів –хрумка.

Правила відпуску

Перед подаванням салат укладають у тарталетки або салатник гіркою, поливають зверху майонезом, оздоблюють консервованими плодами, зеленню.

 

 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
518
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку