Технологічна карта Свинина, смажена порціонними шматочками (ескалоп)

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Свинина

147

125

Телятина

189

125

або баранина (корейка)

175

125

Жир тваринний топлений харчовий

7

Маса смаженого ескалопа з свинини

85

з баранини або телятини

79

Грінки

20

Гарнір

150

Вихід

255 або 249

Перегляд файлу

Технологічна карта

Свинина, смажена порціонними шматочками (ескалоп)

 

Сировина

Брутто

Нетто

Свинина

147

125

Телятина

189

125

або баранина (корейка)

175

125

Жир тваринний топлений харчовий

 

7

Маса смаженого ескалопа з свинини

 

85

з баранини або телятини

 

79

Грінки

 

20

Гарнір

 

150

Вихід

 

255 або 249

 

Технологія приготування

   Підготовлений напівфабрикат посипають сіллю і перцем, кладуть на розігріту сковороду з жиром і смажать до готовності.

Вимоги до якості

Порційні шматочки – однакової товщини, обсмажені з обох боків до утворення рум'яної кірочки. Колір – від рожевого до сірого. Смак і запах властиві смаженому м'ясу, з ароматом, характерним для певного виду м'яса.

Правила відпуску

Перед подаванням на тарілку кладуть картоплю смажену або фрі, складний овочевий гарнір. Ескалоп кладуть поряд на крутон з пшеничного хліба і поливають м'ясним соком.

 

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
1969
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку