Сировина | Брутто | Нетто |
Свинина | 147 | 125 |
Телятина | 189 | 125 |
або баранина (корейка) | 175 | 125 |
Жир тваринний топлений харчовий | 7 | |
Маса смаженого ескалопа з свинини | 85 | |
з баранини або телятини | 79 | |
Грінки | 20 | |
Гарнір | 150 | |
Вихід | 255 або 249 |
Технологічна карта
Свинина, смажена порціонними шматочками (ескалоп)
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Свинина |
147 |
125 |
Телятина |
189 |
125 |
або баранина (корейка) |
175 |
125 |
Жир тваринний топлений харчовий |
|
7 |
Маса смаженого ескалопа з свинини |
|
85 |
з баранини або телятини |
|
79 |
Грінки |
|
20 |
Гарнір |
|
150 |
Вихід |
|
255 або 249 |
Технологія приготування
Підготовлений напівфабрикат посипають сіллю і перцем, кладуть на розігріту сковороду з жиром і смажать до готовності.
Вимоги до якості
Порційні шматочки – однакової товщини, обсмажені з обох боків до утворення рум'яної кірочки. Колір – від рожевого до сірого. Смак і запах властиві смаженому м'ясу, з ароматом, характерним для певного виду м'яса.
Правила відпуску
Перед подаванням на тарілку кладуть картоплю смажену або фрі, складний овочевий гарнір. Ескалоп кладуть поряд на крутон з пшеничного хліба і поливають м'ясним соком.