Технологічна карта Соус сухарний

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Масло вершкове

800

Сухарі пшеничні

300

Кислота лимонна

2

Вихід

1000

Перегляд файлу

Технологічна карта

Соус сухарний

 

Сировина

Брутто

Нетто

Масло вершкове

 

800

Сухарі пшеничні

 

300

Кислота лимонна

 

2

Вихід

 

1000

 

 

Технологія приготування

 

    Сухарі пшеничного хліба розмелюють, просіюють і підсмажують при помішуванні до світло-золотистого кольору. Масло вершкове прогрівають до утворення світло-коричневого осаду. Потім масло проціджують і вводять в нього підготовлені сухарі, сіль, лимон­ний сік або кислоту, перемішують.

 

Вимоги до якості

   Смак і запах злегка кислуватий, з ароматом масла,колір світло-коричневий підсмажених сухарів і масла вершкового. Сухарями по всій масі. Консистенція напіврідка з рівномірно розподіленими.

 

Правила відпуску


     Подають до відварної капусти (цвітної, білоголової, брюссельської), артишоків, спаржі.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
10 серпня 2018
Переглядів
2974
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку