Технологічна карта Соус шоколадний

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Какао-порошок

100

Цукор

200

Молоко незбиране згущене з цукром

455

Ванілін

0,15

Вода

300

Вихід

1000

Перегляд файлу

Технологічна карта

Соус шоколадний

 

Сировина

Брутто

Нетто

Какао-порошок

 

100

Цукор

 

200

Молоко незбиране згущене з цукром

 

455

Ванілін

 

0,15

Вода

 

300

Вихід

 

1000

 

 

Технологія  приготування

     Какао змішують із цукром. Молоко згущене розводять гарячою водою,нагрівають до кипіння і,безперервно помішуючи,вливають у суміш какао із цукром,доводять до кипіння,проціджують і охолоджують. В охолоджений соус вводять ванілін,розчинений у теплій воді(1:20).

 

Вимоги до якості

   Соус охайно налитий в соусник. Смак – ніжний,приємний,з ароматом шоколаду. Колір – темно-коричневий. Консистенція – однорідна,без грудочок.

 

Правила відпуску

    Подають соус в гарячому стані до пудингів,суфле та інших

крупяних і борошняних солодких страв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
10 серпня 2018
Переглядів
3037
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку