Технологічна картка Бренді сангарі

Про матеріал
Коньяк 35 мл Лікер чорносмородиновий 15 мл Вино біле столове 100 мл Горіх мускатний 0,1 г Вихід 150мл Технологія приготування
Перегляд файлу

Бренді сангарі

Технологія приготування

         У шейкері з льодом змішують коньяк і лікер. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол з 3-5 кубиками льоду, розводять напій охолодженим білим вином і перемішують коктейльною ложкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка

Бренді сангарі

 

Коньяк                                                                      35 мл

Лікер чорносмородиновий                             15 мл

Вино біле столове                                               100 мл

Горіх мускатний                                                   0,1 г

 

Вихід                                                                         150мл

 

 

 

 

Технологія приготування

         У шейкері з льодом змішують коньяк і лікер. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол з 3-5 кубиками льоду, розводять напій охолодженим білим вином і перемішують коктейльною ложкою.

Правила відпуску

  Посипають дрібно потертим мускатним горіхом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
27 липня
Переглядів
60
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку