Бренді сангарі
Технологія приготування
У шейкері з льодом змішують коньяк і лікер. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол з 3-5 кубиками льоду, розводять напій охолодженим білим вином і перемішують коктейльною ложкою.
Технологічна картка
Бренді сангарі
Коньяк 35 мл
Лікер чорносмородиновий 15 мл
Вино біле столове 100 мл
Горіх мускатний 0,1 г
Вихід 150мл
Технологія приготування
У шейкері з льодом змішують коньяк і лікер. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол з 3-5 кубиками льоду, розводять напій охолодженим білим вином і перемішують коктейльною ложкою.
Правила відпуску
Посипають дрібно потертим мускатним горіхом.