Технологічна картка Чайний глінтвейн

Про матеріал
Міцне столове вино 750мл Міцний настій чаю 750мл Цукор 200г Лимон 200г Кориця 0,1г Гвоздика 0,1г Вихід: 1500/200 Технологія приготування
Перегляд файлу

Технологічна картка

Чайний глінтвейн

 

Міцне столове вино                                        750мл

Міцний настій чаю                                          750мл

Цукор                                                                 200г

Лимон                                                                200г

Кориця                                                                0,1г

Гвоздика                                                             0,1г

 

Вихід:                                                              1500/200

 

 

 

Технологія приготування

 

Вино та настій чаю довести до кипіння,розчинити цукор і додати прянощі. Настоювати 10-15 хв.

Вимоги до якості

 Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.

Правила відпуску

Готовий напій розливають у чашки. Зверху кладуть кружальце свіжого лимона.

 

 

 

 

 

docx
Додано
22 лютого
Переглядів
135
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку