3 травня о 18:00Вебінар: На допомогу вчителю: онлайн-тести «На Урок» в освітньому процесі

Технологічна картка Глінтвейн з коньяком

Про матеріал
Червоне напівсолодке вино 150мл Коньяк 20мл Мед 50мл Лимон 0,5г Кориця 0,1г Гвоздика 0,1г Вихід: 170мл Технологія приготування Вливаємо вино в посуд і розчиняємо в ньому цукор. Доводимо цей напій до кипіння,але не кип’ятимо. Додаємо корицю,гвоздику і нарізаний скибочками лимон. Вливаємо коньяк і залишаємо на 10-15хв. щоб настоявся. Вимоги до якості
Перегляд файлу

Технологічна картка

 Глінтвейн з коньяком

Червоне напівсолодке вино           150мл

Коньяк                                             20мл

Мед                                                  50мл

Лимон                                              0,5г

Кориця                                             0,1г

Гвоздика                                           0,1г

 

       Вихід:                                              170мл

Технологія приготування

   Вливаємо вино в посуд і розчиняємо в ньому цукор. Доводимо  цей  напій до кипіння,але не кип’ятимо. Додаємо корицю,гвоздику і  нарізаний скибочками лимон. Вливаємо коньяк і залишаємо на 10-15хв. щоб настоявся.

Вимоги до якості

 Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.

Правила відпуску

      Подаємо гарячий  напій в склянках  для глінтвейна.       

 

docx
Додано
22 лютого
Переглядів
35
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку