22 квітня о 18:00Вебінар: Інтегроване навчання – вимога сучасності

Технологічна картка Зимовий глінтвейн

Про матеріал
Червоне столове вино 75мл Настій міцного чаю 100мл Кориця 0,1г Гвоздика 0,1г Вихід: 175мл Технологія приготування Вливаємо вино і настій чаю в емальований посуд. Доводимо цей напій до кипіння. Додаємо корицю і гвоздику, і залишаємо на 10-15хв. щоб настоявся.
Перегляд файлу

Технологічна картка

Зимовий глінтвейн

 

Червоне столове вино                              75мл

Настій міцного чаю                                  100мл

Кориця                                                        0,1г

Гвоздика                                                     0,1г

 

Вихід:                                                          175мл

 

 

Технологія приготування

   Вливаємо вино і настій чаю в емальований посуд. Доводимо  цей  напій до кипіння. Додаємо корицю і гвоздику, і залишаємо на 10-15хв. щоб настоявся.

 

Вимоги до якості

 Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.

Правила відпуску

Подаємо напій в склянках  для глінтвейна.  

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
22 лютого
Переглядів
38
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку