Технологічна картка
Яблучний глінтвейн
Яблучний сік 150мл
Вода 50мл
Цедра лимона і апельсина 0,1г
Цукор 30г
Ізюм 0,10г
Яблуко 50г
Душистий перець 0,1г
Мускатний горіх 0,1г
Молотий імбир 0,1г
Кориця 0,1г
Гвоздика 0,1г
Вихід: 200мл
Технологія приготування
Вливаємо сік і воду в емальовану каструлю. Додаємо яблуко, нарізане тонкими скибками, та всі інші компоненти. Доводимо цей напій до появи пузирків на поверхні.Знімаємо з плити, накриваємо кришкою і залишаємо на 15-20хв. щоб настоявся.
Вимоги до якості
Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.
Правила відпуску
Перед подачею напій проціджуємо через сито. Подаємо гарячим в склянках.