Технологічна картка Яблучний глінтвейн

Про матеріал
Яблучний сік 150мл Вода 50мл Цедра лимона і апельсина 0,1г Цукор 30г Ізюм 0,10г Яблуко 50г Душистий перець 0,1г Мускатний горіх 0,1г Молотий імбир 0,1г Кориця 0,1г Гвоздика 0,1г
Перегляд файлу

Технологічна картка

Яблучний глінтвейн

 

 

Яблучний сік                                        150мл

Вода                                                       50мл

Цедра лимона і апельсина                   0,1г

Цукор                                                     30г

Ізюм                                                       0,10г

Яблуко                                                   50г

Душистий перець                                  0,1г

Мускатний горіх                                    0,1г

Молотий імбир                                       0,1г

Кориця                                                     0,1г

Гвоздика                                                  0,1г

 

   Вихід:                                                          200мл

 

 

 

Технологія приготування

   Вливаємо сік і воду в емальовану каструлю. Додаємо яблуко, нарізане тонкими скибками, та всі інші компоненти. Доводимо  цей  напій до появи пузирків на поверхні.Знімаємо з плити, накриваємо кришкою і залишаємо на 15-20хв. щоб настоявся.

 

Вимоги до якості

 Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.

Правила відпуску

Перед подачею напій проціджуємо через сито. Подаємо  гарячим в склянках.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
22 лютого 2019
Переглядів
486
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку