20 вересня о 18:00Вебінар: Numicon (Нумікон): проста математика для всіх

Технологічна картка Дарина

Про матеріал
Сік томатний 140мл Хрін тертий 10г Сік лимонний 10г Сіль 0,5г Перець 0,1г Яєчний білок 25г Вихід: 145/25 Технологія приготування Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.
Перегляд файлу

Технологічна картка

Дарина

 

Сік томатний                                            140мл

Хрін тертий                                                 10г

Сік лимонний                                              10г

Сіль                                                            0,5г

Перець                                                        0,1г

Яєчний білок                                              25г

 

Вихід:                                                        145/25

 

Технологія приготування

 

Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.

 

Правила відпуску

Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду.

Зверху прикрашають шапкою зі збитих білків із сіллю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дарина

Технологія приготування

 

Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.

      Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду.

Зверху прикрашають шапкою зі збитих білків із сіллю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
27 липня
Переглядів
28
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку