Технологічна картка Катрін

Про матеріал
Сік томатний 100мл Розсол з капусти 30мл Сік лимонний 20мл Сіль 0,5г Перець 0,1г Вихід: 150 мл Технологія приготування Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують. Правила
Перегляд файлу

Технологічна картка

Катрін

 

Сік томатний                                            100мл

Розсол з капусти                                       30мл

Сік лимонний                                           20мл

Сіль                                                            0,5г

Перець                                                       0,1г

 

Вихід:                                                        150 мл

Технологія приготування

 

Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.

 

Правила відпуску

Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду.

Зверху прикрашають шапкою зі збитих білків із сіллю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Катрін 

Технологія приготування

 

Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.

Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду.

Зверху прикрашають шапкою зі збитих білків із сіллю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
27 липня 2019
Переглядів
359
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку