Технологічна картка Марія

Про матеріал
Сік томатний 120мл Жовток яєчний 20г Сік лимонний 10г Сіль 0,5г Перець 0,1г Яєчний білок 25г Соус шашличний 25г Вихід: 160/25 Технологія приготування Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують. Правила відпуску Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду. Зверху прикрашають
Перегляд файлу

Технологічна картка

Марія

 

Сік томатний                                            120мл

Жовток яєчний                                           20г

Сік лимонний                                              10г

Сіль                                                            0,5г

Перець                                                        0,1г

Яєчний білок                                              25г

Соус шашличний                                        25г

 

Вихід:                                                        160/25

 

Технологія приготування

 

Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.

 

Правила відпуску

Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду.

Зверху прикрашають шапкою зі збитих білків із сіллю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Марія

Технологія приготування

 

Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.

Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду.

Зверху прикрашають шапкою зі збитих білків із сіллю.

 

 

docx
Додано
27 липня 2019
Переглядів
443
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку