Технологічна картка Мотто

Про матеріал
Сік томатний 50мл Жовток яєчний 20г Молоко 100мл Сіль 0,5г Перець 0,1г Вихід: 160 мл Технологія приготування Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують. Правила відпуску
Перегляд файлу

Технологічна картка

Мотто

 

Сік томатний                                              50мл

Жовток яєчний                                           20г

Молоко                                                       100мл

Сіль                                                            0,5г

Перець                                                        0,1г

 

Вихід:                                                        160 мл

Технологія приготування

 

Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.

 

Правила відпуску

Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду.

Зверху прикрашають шапкою зі збитих білків із сіллю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мотто

 Технологія приготування

 

Готують у шейкері. Всі компоненти попередньо охолоджують.

Подають в склянці-хайбол зі соломкою та 3-5 кубиками льоду.

Зверху прикрашають шапкою зі збитих білків із сіллю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
27 липня 2019
Переглядів
474
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку