Технологічна картка Кавовий глінтвейн

Про матеріал
Технологія приготування Каву та вино довести до кипіння,розчинити цукор,додати коньяк і настояти 5 хв. Вимоги до якості Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю. Правила відпуску Готовий напій розливають у чашки.
Перегляд файлу

Технологічна картка

Кавовий глінтвейн

 

Кава чорна міцна                                             500мл

Вино столове червоне                                     770мл

Коньяк                                                               500мл

Цукор                                                                 150г

 

Вихід:                                                              1770мл

 

 

 

Технологія приготування

 

Каву та вино довести до кипіння,розчинити цукор,додати коньяк і настояти 5 хв.

Вимоги до якості

 Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.

 

Правила відпуску

Готовий напій розливають у чашки.

 

 

 

docx
Додано
22 лютого 2019
Переглядів
1505
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку