Технологічна картка Київський глінтвейн

Про матеріал
Вино червоне десертне 1500мл Наливка вишнева 500мл Лимон 200г Кориця 0,5г Гвоздика 0,5г Вихід: 2000/200 Технологія приготування
Перегляд файлу

Технологічна картка

Київський глінтвейн

 

Вино червоне десертне                                  1500мл

Наливка вишнева                                              500мл

Лимон                                                                 200г

Кориця                                                                0,5г

Гвоздика                                                             0,5г

 

Вихід:                                                          2000/200

 

 

 

Технологія приготування

 

В каструлю вливають вино, доводять до кипіння, але не кип’ятять. У гарячий глінтвейн кладуть прянощі, лимон, нарізаний тонкими скибками і настоюють 10-15хв.

Вимоги до якості

 Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.

 

Правила відпуску

Готовий напій розливають у чашки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
22 лютого 2019
Переглядів
854
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку