Технологічна картка
Яблучний кулер
Коньяк 35мл
Сік лимонний 10мл
Лікер вишневий 15мл
Сік яблучний 100мл
Спіраль із цедри лимона 25г
Вихід: 160/25
Технологія приготування
Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють соками . Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.
Правила відпуску
Подають кулери з соломкою.
Яблучний кулер
Технологія приготування
Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють соками . Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.
Подають кулери з соломкою.