Технологічна картка Яблучний кулер

Про матеріал
Яблучний кулер Коньяк 35мл Сік лимонний 10мл Лікер вишневий 15мл Сік яблучний 100мл Спіраль із цедри лимона 25г Вихід: 160/25 Технологія приготування Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють
Перегляд файлу

Технологічна картка

Яблучний кулер

 

Коньяк                                                              35мл

Сік лимонний                                                  10мл

Лікер вишневий                                              15мл

Сік яблучний                                                 100мл

Спіраль із цедри лимона                                  25г

 

Вихід:                                                            160/25

 

 

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють соками . Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

 

Правила відпуску

Подають кулери з соломкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Яблучний кулер

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють соками . Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

   Подають кулери з соломкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
29 липня 2019
Переглядів
647
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку