Тематичний день "Веселка"

Про матеріал
Дидактичний матеріал для проведення тематичного дня "Веселка".Інтегровані завдання з ЯДС,української мови та математики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТИЖДЕНЬ 30“ВЕСЕЛКА”Зустріч з учнями 1-Б класу ОНЛАЙН

Номер слайду 2

Прилетіло сонечко на мою долонечку — крильця червоненькі, цяточки чорненькі. По всіх пальчиках ходило, з мізинчика полетіло. (Борис Списаренко)

Номер слайду 3

До всіх сердець, як до дверей, є ключики малі, їх кожен легко підбере,якщо йому не лінь. Ти, друже, мусиш знати їх, запам’ятать неважко: маленькі ключики твої —«Спасибі» і «Будь ласка!» (Валерій Гужва)

Номер слайду 4

Повторюємо назви кольорів

Номер слайду 5

Хто? Що?Хто? Що?ЗАЄЦЬ БАНАНИ ЛАСТІВКА ВИШНІ КІВІ НЕБО СЛИВА

Номер слайду 6

Який? Яка? Яке? Які?ВИШНІ Які? ЧЕРВОНІЗАЄЦЬ Який? ОРАНЖЕВИЙБАНАНИ Які? ЖОВТІ КІВІ Які? ЗЕЛЕНІ НЕБО Яке? БЛАКИТНЕЛАСТІВКА Яка? СИНЯ СЛИВА Яка? ФІОЛЕТОВАЧекав Обіду Журналіст. З'їв Бутерброд - Став Футболіст.

Номер слайду 7

Що робить? Що зробить?ВИШНІ Що роблять? ЧЕРВОНІЮТЬЗАЄЦЬ Що робить? ХОВАЄТЬСЯБАНАНИ Що роблять? ЖОВТІЮТЬ КІВІ Що роблять? ЗЕЛЕНІЮТЬ НЕБО Що робить? ВИСНЕ (над землею)ЛАСТІВКА Що зробить? ПРИЛЕТИТЬ СЛИВА Що робить? ВИСИТЬ (на гілці)Чекав Обіду Журналіст. З'їв Бутерброд - Став Футболіст.

Номер слайду 8

Гра-руханка “Скільки складів у слові!”1 склад 2 склади 3 склади Скільки було слів, які відповідають на питання «Хто?»2 ВОВКМОРЖ

Номер слайду 9

Розв'язуємо приклади!3+430+40=70+7=77-70=77-7=77- 4=77- 3=747370777077 Чекав Обіду Журналіст. З'їв Бутерброд - Став Футболіст.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

pptx
Додано
11 травня 2021
Переглядів
534
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку