КНД 3.2.4Приготування масляних кремів

Додано: 13 червня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Основою вершкових масляних кремів є:

варіанти відповідей

а) вершкове масло;

б) вершки;

в) сметана.

Запитання 2

Для крему масляного основного готують:

варіанти відповідей

а) яєчно-цукрову масу;

б) цукровий сироп;

в) згущене молоко

Запитання 3

Як називається крем, де використовується масло, цукрову пудру і згущене молоко?

варіанти відповідей

а) крем масляний основний;

б) білковий;

в) заварний. 

Запитання 4

Якої групи кремів не існує?

варіанти відповідей

а) креми білкові;

б) креми желейні;

б) креми желейні;

Запитання 5

Для полегшення процесу збивання і поліпшення якості крему масло повинно мати температуру: 

варіанти відповідей

а) 10-12°С;

б) 20-25°С;

;в) 15-20°С.

Запитання 6

Які наповнювачі можна використовувати для приготування масляних кремів? 

варіанти відповідей

а) ваніль;

б) какао-порошок;

в) сметану. 

Запитання 7

Вироби, оздоблені масляним кремом, потрібно зберігати при температурі:

варіанти відповідей

а) +4+6°С;

б) +7+10° ;

в) +8+10°С

Запитання 8

Термін реалізації виробів, оздоблених масляними кремами

варіанти відповідей

а) протягом 36 год.;

б) протягом 7 год.;

в) протягом 72 год

Запитання 9

Ознакою готовності масляного крему є:

варіанти відповідей

а) збільшення об’єму маси в 2,5 рази;

б) збільшення об’єму маси в 2,5 рази і отримання гладкої глянцюватої поверхні;

Запитання 10

Як виправити недолік, коли крем став крупчастим?

варіанти відповідей

а) влити підігріте згущене молоко;

б) злегка підігріти і знову збити;

в) охолодити, перемішати, відкинути на часте сито

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест