ЖИРИ - ЦЕ...
ЯКІ РЕЧОВИНИ ВХОДЯТЬ ДО СКЛАДУ ТВАРИННИХ ЖИРІВ?
ЯКІ РЕАКЦІЇ НЕ ХАРАКТЕРНІ ДЛЯ ТВАРИННИХ ЖИРІВ?
ЯКІ РЕЧОВИНИ МОЖУТЬ УТВОРИТИСЯ ПРИ ГІДРОЛІЗІ РОСЛИННИХ МАСЕЛ?
Які з перелічених речовин мають найвищу калорійність?
ХТО З ПЕРЕРАХОВАНИХ УЧЕНИХ УПЕРШЕ СИНТЕЗУВАВ ЖИРИ?
ЯК НАЗИВАЮТЬСЯ ФЕРМЕНТИ, ЩО РОЗЩЕПЛЮЮТЬ ЖИРИ В ОРГАНІЗМІ ЛЮДИНИ?
Який з наведених продуктів містить найбільше транс-ізомерів?
ЯКІ З ДАНИХ ПРОДУКТІВ ОДЕРЖУЮТЬ ІЗ ЖИРІВ?
ЯК НАЗИВАЄТЬСЯ НАВЕДЕНИЙ ЖИР?
Оберіть формулу кислоти, залишок якої міститься в рослинних оліях
Оберіть з переліку речовини, в яких добре розчиняються жири
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома