ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ З ТЕМИ
« Приготування виробів з млинчастого тіста »
1. Яку форму мають налисники з яблучною начинкою?
а) трикутну
б) прямокутну
в) рулетик
2. Яку машину використовують під час випікання млинців у великій кількості?
а) ВЖШ
б) ШПЕ
в) ПЕСМ
3. Товщина випечених млинчиків не повинна перевищувати …
а) 2-3 мм
б) 0,5 – 1 мм
в) 1,5-2 мм
4. Випечений напівфабрикат сухий і ламкий. В чому причина?
а) збільшено вміст цукру в тісті
б) випікали тривалий час при низькій температурі
в) тісто занадто густої консистенції
5. Яку теплову обробку проходять пиріжки з млинчиків?
а) смаження основним способом
б) запікання
в) смаження у фритюрі
6. При якій температурі запікають пиріг з млинчиків?
а) 220-230°С
б) 200-210°С
в) 180-190°С
7. Скільки шарів має млинчастий пиріг?
а) 2-3
б) 3-4
в) 5-6
8. Налисники у вигляді рулетика готують з …
а) сирною начинкою
б) повидлом
в) м’ясною начинкою
9. Якого діаметру має бути роз’ємна форма для пирога млинчастого?
а) до 20 см
б) 24-26 см
в) 30 см
10. Яка потужність апарату ВЖШГ за годину?
а) 650 шт.
б) 420 шт.
в) 350 шт.
Правильні відповіді:
1- а, 2-а , 3-в , 4-б , 5- в, 6- а, 7-в , 8-б , 9-б ,10- а