Тестові запитання з теми "Виготовлення виробів з млинчастого тіста"

Про матеріал
Тестові питання для закріплення знань по темі " Приготування млинчастого тіста та виробів з нього" з предмету "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства" для здобувачів освіти професійно-технічних навчальних закладів.
Перегляд файлу

ТЕСТОВІ  ЗАВДАННЯ  З  ТЕМИ

« Приготування виробів з млинчастого тіста »

1. Яку форму мають налисники з яблучною начинкою?

а) трикутну

б) прямокутну

в) рулетик

2. Яку машину використовують під час випікання млинців у великій кількості?

а) ВЖШ

б) ШПЕ

в) ПЕСМ

3. Товщина випечених млинчиків не повинна перевищувати …

а) 2-3 мм

б) 0,5 – 1 мм

в) 1,5-2 мм

4. Випечений напівфабрикат сухий і ламкий. В чому причина?

а) збільшено вміст цукру в тісті

б) випікали тривалий час  при низькій температурі

в) тісто занадто густої консистенції

5. Яку теплову обробку проходять пиріжки з млинчиків?

а) смаження основним способом

б) запікання

в) смаження у фритюрі

6. При якій температурі запікають пиріг з млинчиків?

а) 220-230°С

б) 200-210°С

в) 180-190°С

7. Скільки шарів має млинчастий пиріг?

а) 2-3

б) 3-4

в) 5-6

8. Налисники у вигляді рулетика готують з …

а) сирною начинкою

б) повидлом

в) м’ясною начинкою

9. Якого діаметру має бути роз’ємна форма  для пирога млинчастого?

а) до 20 см

б) 24-26 см

в) 30 см

10. Яка потужність апарату ВЖШГ за годину?

а) 650 шт.

б) 420 шт.

в) 350 шт.

 

Правильні відповіді:

1- а, 2-а , 3-в , 4-б , 5- в, 6- а, 7-в , 8-б , 9-б ,10- а

docx
Додав(-ла)
Лазарєва Олена
Додано
27 травня 2022
Переглядів
268
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку