Тестові завдання з теми: "Гарячі соуси"

Про матеріал

Тестові завдання з теми: "Гарячі соуси", призначені для поточного контролю знань учнів з професії "Кухар"

Перегляд файлу

Тестові завдання

Тема: Соуси гарячі

1.Яка температура подавання гарячих соусів?

а)50-55°С;

б)60-80°С;

в) 65-70°С.

2.Соуси середньої густоти використовують:

а)для запікання страв;

6)для поливання страв;

в) для тушкування страв.

3Які з перерахованих соусів готують на основі соусу основного червоного:

а)соус паровий;

б)соус цибулевий з гірчицею;

в) соус томатний.

4.Що кладуть в грибний соус для покращення смаку:

а)сметану;

б)масло вершкове;

в) вершки.

5.Який жир використовують для приготування молочного соусу?

а)рослинну олію;

б)масло вершкове;

в) тваринний жир.

6.Який соус готують без борошна?

а)молочний;

б)польський;

в) грибний.

7.Соус сухарний подають:

а)страв з м'яса;

б)страв з овочів;

в)страв з риби.

8.Заправку для салату готують з такої сировини:

а)вода кип'ячена, сіль, оцет;

б)олія рослинна, сіль, перець, цукор;

в) олія, сіль, цукор, оцет, перець.

9.Маринад овочевий використовують:

а)для приготування м'ясних страв;

б)для приготування овочевих страв;

в) для приготування рибних страв.

10.Чим ароматизують солодкі страви?

а)ваніліном;

б)цедрою лимону;

в) корицею.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

. 

 

в)страв з риби.

8.Заправку для салату готують з такої сировини:

а)вода кип'ячена, сіль, оцет;

б)олія рослинна, сіль, перець, цукор;

в) олія, сіль, цукор, оцет, перець.

9.Маринад овочевий використовують:

а)для приготування м'ясних страв;

б)для приготування овочевих страв;

в) для приготування рибних страв.

10.Чим ароматизують солодкі страви?

а)ваніліном;

б)цедрою лимону;

в) корицею.

 

docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
18 березня 2020
Переглядів
1413
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку