Тестові завдання з теми: «Приготування страв з овочів і грибів». Матеріал для уроку виробничого навчання з професії «Кухар».
а) моркві;
б) столовим бурякам;
в) капусті.
а) атеросклерозу;
б) гіпертонії;
в) гіпервітамінозу.
а) простими і комбінованими;
б) допоміжними і складними;
в) усі варіанти вірні.
а) картоплі з кашами;
б) картоплі з бобовими;
в) картоплі з капустою.
а) у воді;
б) на парі;
в) усі варіанти вірні.
а) 500 г;
б) 250 г;
в) 150 г.
а) флавонових глікозидів;
б) пігментів-каратиноїдів;
в) барвнику - бетаніну.
а) молока;
б) бульйону з птиці;
в) соку лимона.
а) пігментів;
б) мінеральних речовин;
в) вітамінів.
а) картоплю. огірки, моркву;
б) гарбуз, помідори, кабачки
в) батат, диню, капусту.
а) простими і складними;
б) додатковим і комбінованим;
в) основним і у фритюрі.
а) сирі і попередньо запечені;
б) сирі і попередньо пасеровані;
в) сирі і попередньо варені.
а) вологи;
б) білків;
в) жирів.
а) соломкою або шашками;
б) брусочками або шашками;
в) кільцями або кубиками.
а) кружальцями або скибочками;
б) часточками або брусочками;
в) соломкою або кубиками.