Тестові завдання з теми: «Приготування супів». Матеріал для уроку виробничого навчання за професією «Кухар».
а) борщі, молочні супи;
б) бульйони солодкі супи;
в) борщі, розсольники.
а) буряк столовий червоний;
б) томатне пюре;
в) капуста білокачанна.
а) томатне пюре, квашену капусту;
б) свіжу білокачанну капусту, картоплю;
в) борошно пшеничне, квасолю.
а) за 5-7 хвилин до готовності;
б) на початку варіння;
в) за 10-15 хвилин до готовності.
а) полтавського, флотського;
б) зеленого, флотського;
в) українського, київського.
а) з сільськогосподарської птиці;
б) м’ясо-кістковому;
в) із свинокопченостей.
а) солоні огірки;
б) квашена капуста;
в) білокачанна капуста.
а) львівський;
б) запорізький;
в) звичайний.
а) мариновані томати;
б) квашена капуста;
в) солоні огірки.
а) зі сметаною та лимоном;
б) без сметани, але з лимоном;
в) зі сметаною, без лимона.
а) соломкою;
б) часточками;
в) шашками.
а) з лимоном і без сметани;
б) зі сметаною та лимоном;
в) зі сметаною і без лимона.
а) розсольник з крупами;
б) розсольник по-домашньому;
в) розсольник домашній.
а) львівський;
б) запорізький;
в) звичайний.
а) на бульйоні з яловичини;
б) на рибному бульйоні;
в) на бульйоні з птиці.