Твір "Життя чи повільна смерть? Що обираєш ти?"

Про матеріал
Твір про те, про що неможна мовчати у сучасному світі. Даний матеріал можна використовувати на заняттях з психології або на уроках основ здоров'я. Твір написаний 17-ти річною дівчиною...
Перегляд файлу

Життя чи повільна смерть? А що обираєш ти?

Жителі нашого міста навіть і не здогадуються серед яких людей вони живуть. З ким сидять за одною партою ваші діти, ким є батько звичайної дитини з дитячого садочка, з ким ти стоїш у черзі, з ким товаришуєш, поблизу кого ти живеш, з ким у близьких стосунках і таке інше.

Люди живуть звичайним розміреним життям, вони не займаються розслідуванням, аби дізнатися хто їх оточує. Хочу поділитися з вами моїм міні-розслідуванням. На літніх канікулах я мала нагоду спостерігати за наркозалежними людьми. Що більше таких «людей» я бачила, то більше страху селилося в моєму серці. На перший погляд це звичайнісінькі люди, навіть приємні, але коли ти бачиш їх «під кайфом», то задоволення від цього не отримуєш.     

Серед них є особи різної вікової категорії, як 12, так і 45 років. ЦЕ ЗАЛЕЖНІСТЬ!!! Ця хвороба забирає з життя тисячі, колись дуже хороших людей. З іншого боку вона спотворює особисто залежного та життя його близьких. Такі індивідуальності думають лише про себе.

Зазвичай ці особи дуже цікаві у спілкуванні, чуйні, турботливі, але коли вони  зриваються – то можна зрозуміти у чому справа. Особисто в мене ця хвороба викликає ненависть, а ще більше ті, хто продає цю гидоту. Найкращі люди стають залежними, втрачають совість і почуття власної гідності.

А найгірше те, що влада міста не може нічого змінити, а країни – не хоче.

Я боюсь ходити вулицями нашого міста…

Борисенко А.,Т-31      

docx
Додано
6 лютого 2019
Переглядів
669
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку