Творчий звіт учителя української мови і літератури 2022

Про матеріал
В презентації представлений досвід учителя української мови та літератури.Атестація 2021-2022н.р.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творчий звіт учителя української мови та літератури Єфименко Оксани Анатоліївни

Номер слайду 2

Освіта – вища; ВНЗ – Миколаївський державний університет ім. В.О.Сухомлинського; Дата закінчення –2004 рік; Факультет – філологічний; Спеціальність – філолог, викладач української мови і літератури та мова і література(німецька), зарубіжна література Кваліфікація – спеціаліст; Місце роботи – Снігурівський ліцей №3 Баштанської міської ради Миколаївської області Педагогічний стаж – 4 роки 11 місяців Будьмо знайомі:

Номер слайду 3

Учитель-словесник від А до Я Я - сучасний вчитель Авторська система діяльності вчителя української мови і літератури. Багатство мовлення вчителя української мови і літератури. Веб-ресурси навчальних дисциплін (програм), у тому числі дистанційні курси. Готовність до інноваційної професійно-педагогічної діяльності. Дистанційне навчання. Експресивність мовлення вчителя. Жестикуляція. Загальнокультурна компетентність. Інформаційно-комунікаційна компетентність. Компетентна активність. Літературно-творчі здібності. Майстер-клас. Неперервна освіта. Ораторська майстерність. Педагогічна майстерність учителя української мови і літератури. Рефлексія педагогічної діяльності. Самоаналіз професійно- педагогічної діяльності. Творчість художньо-педагогічна. Українознавча компетенція. Функціонально-стилістична компетенція. Художньо-естетичний смак. Ціннісно-світоглядна компетентність. Чистота мовлення вчителя української мови і літератури. Шлях професійного розвитку вчителя словесника. Щоденник (блог). «Я-концепція».

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Педагогічна мета: Формування мовно-літературної компетентності та національної свідомості учнів на уроках української мови і літератури .

Номер слайду 11

Прагнення зробити урок цікавим і пізнавальним Бажання залучити учнів до творчої пізнавальної діяльності Мрія виховати всебічно обдаровану, креативно мислячу, соціально адаптовану особистість

Номер слайду 12

Як досягти творчої співпраці вчителя і учня? Які педагогічні технології доцільно обрати? Як сформувати креативну особистість? Як зробити кожен урок словесності цікавим? Актуальні питання: Як розвивати творчі здібності учнів?

Номер слайду 13

ФОРМИ ТА МЕТОДИ РОБОТИ

Номер слайду 14

ФОРМИ ТА МЕТОДИ РОБОТИ

Номер слайду 15

Урок - проєкт :“Кавказ” Т.Шевченка - відгук на тогочасну загарбницьку імперську політику.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Національний диктант, Міжнародний день рідної мови

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

ПРОВЕДЕННЯ УРОКУ ДЛЯ УЧНІВ З ООП

Номер слайду 21

Працюємо дистанційно ефективно

Номер слайду 22

Позашкільна робота

Номер слайду 23

Розробка та впровадження наочних навчальних, мультимедійних презентацій для використання на навчальних заняттях Розробки методичних рекомендацій , посібників (на рівні школи) Виступи під час проведень засідань МО, ШМО, семінарів, педрад та інших методичних заходах Участь у конкурсах, підготовка та проведення відкритих уроків (на рівні школи) Узагальнення та поширення досвіду

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Планую на майбутнє: - Підвищувати свій професійний рівень. Не зупинятися на досягнутому. - Сприяти розвитку обдарованих здобувачів освіти. - Підвищувати зацікавленість здобувачів освіти уроками української мови та літератури. - Упроваджувати в навчально-виховний процес інноваційні методи навчання. - Продовжувати виховувати в здобувачів освіти почуття патріотизму.

Номер слайду 29

Моє особисте переконання : Надзвичайно важливо у роботі вчителя – навчати і виховувати. Але найважливіше , як на мене, – віддавати любов і тепло свого серця дітям

Номер слайду 30

 

ppt
До підручника
Українська мова 9 клас (Глазова О.П.)
Додано
2 листопада 2022
Переглядів
2155
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку