Українська моваа. Презентація. "Діагностувальна робота. Списування"

Про матеріал
На слайдах презентації вказано поетапне виконання діагностувальної роботи "Списування"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Діагностувальна роботазукраїнської мови. Списування2 клас. Вчитель початкових класів Саглай Світлана Вікторівна

Номер слайду 2

Правила списування тексту1. Прочитай текст.2. Подумай, розумієш чи ти , про що будеш писати.3. Прочитай кожне слово по складах. 4. Запамʼятай, як пишуться ці слова.5. Зверни увагу на червоний рядок (абзац)6. Після написання слова – перевір правильність написання . Так працюй з кожним словом.7. Після написання тексту – перевір (прочитай ще раз) чи правильно ти написав.

Номер слайду 3

Добре взимку! Яка чудова пора року зима! Щоки стають рожевими від легкого морозу. Земля вкрита білою сніговою ковдрою. Хочеться вибігти на вулицю і пограти в сніжки з друзями, зліпити снігову бабу, з’їхати з гірки на санчатах чи лижах. На вулиці багато дітей. Вони находять собі безліч розваг. Всім весело та радісно. Дякуємо тобі, зимо, що сніг принесла! 1. Прочитай текст.2. Подумай, розумієш чи ти , про що будеш писати.

Номер слайду 4

3. Прочитай кожне слово по складах. 4. Запамʼятай, як пишуться ці слова. Добре взимку! Яка чудова пора року зима! Щоки стають рожевими від легкого морозу. Земля вкрита білою сніговою ковдрою. Хочеться вибігти на вулицю і пограти в сніжки з друзями, зліпити снігову бабу, з’їхати з гірки на санчатах чи лижах. На вулиці багато дітей. Вони находять собі безліч розваг. Всім весело та радісно. Дякуємо тобі, зимо, що сніг принесла!

Номер слайду 5

Добре взимку! Яка чудова пора року зима! Щоки стають рожевими від легкого морозу. Земля вкрита білою сніговою ковдрою. Хочеться вибігти на вулицю і пограти в сніжки з друзями, зліпити снігову бабу, з’їхати з гірки на санчатах чи лижах. На вулиці багато дітей. Вони находять собі безліч розваг. Всім весело та радісно. Дякуємо тобі, зимо, що сніг принесла! 5. Зверни увагу на червоний рядок (абзац)

Номер слайду 6

6. Після написання слова – перевір правильність написання . Так працюй з кожним словом.7. Після написання тексту – перевір (прочитай ще раз) чи правильно ти написав.

Номер слайду 7

Добре взимку! Яка чудова пора року зима! Щоки стають рожевими від легкого морозу. Земля вкрита білою сніговою ковдрою. Хочеться вибігти на вулицю і пограти в сніжки з друзями, зліпити снігову бабу, з’їхати з гірки на санчатах чи лижах. На вулиці багато дітей. Вони находять собі безліч розваг. Всім весело та радісно. Дякуємо тобі, зимо, що сніг принесла!

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Оціни свою роботу. Було легко працювати. Були незначні помилки. Було важко працювати, припускався помилок

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Денисенко Олена Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
5 грудня 2022
Переглядів
428
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку