УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ІЗ НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ

Про матеріал
Вересень приносить осінь, а разом із нею улюблене шкільне свято – День знань! Усі завжди радіють зустрічам із однокласниками, шкільними друзями та педагогами. "Перший дзвоник" - чудове свято, яким розпочинається кожен навчальний рік, єднає усі покоління. Особливим цей день є насамперед для тих, хто вперше переступає поріг світнього зкладу. Це також дуже пам’ятна і урочиста мить для одинадцятикласників – майбутніх випускників. Тому традиційна лінійка, як на мене, є найкращою формою проведення цього свята. Особливо, якщо захід яскравий, динамічний та обмежений в часі.
Перегляд файлу

СЦЕНАРІЙ УРОЧИСТОГО ЗАХОДУ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ

  1. Звучить урочиста музика.
  2. Вихід ведучих

Ведуча 1. Вересень прийшов і став повноправним господарем у природі. Вранці й уночі — прохолодніше. А вдень пригріває сонечко, немов намагається нагадати про літо.

Ведучий 1. Вересень приніс осінь, а разом із нею улюблене шкільне свято – День знань!

Ведуча 2. Дорогі діти, шановні батьки, учителі, вихователі, технічні працівники, тренери, гості! Від щирого серця вітаємо вас із початком нового 2019-2020 навчального року!

Ведучий 2. Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління.

Ведуча 1. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій.

Ведучий 1. Це свято насамперед тих, хто вперше переступає поріг Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей»! Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками.

Ведуча 2. Це також дуже пам’ятна і урочиста мить для наших одинадцятикласників – майбутніх випускників 2020 року.

Ведучий 2. Нехай же буде свято в нас на славу! Шикуймось! Струнко! Рівняння на прапор. Лине Гімн держави!

  1. Звучить Гімн України

Ведуча 2. Отож урочистий захід з нагоди Дня знань та початку нового навчального року оголошується відкритим!

(Оплески)

Ведучий 1. Дозвольте представити поважних гостей, які завітали до нас сьогодні. А це:

____________________________________________________________________________________________________________________________________                

Ведуча 1.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Ведучий 1.

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ведуча 2.

Слово для привітання усіх мешканців країни Знань надається директору «Козацького ліцею» _________________________________ .

Виступ директора

  1. Музика для нагородження

Ведучий 2. Приймайте музичне вітання від незрівнянних дівчат Магденко Анастасії і Прокопенко Марії – дуету «БУМ»!                                                                                 Для вас звучить пісня «Крила дружби»!

  1. Пісня «Крила дружби»

Ведуча 1. Дякуємо дуету за чудовий подарунок!

Слово для привітання має __________________________________________________________________

Ведучий 1.

Запрошуємо до слова

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведуча 2.

У цьому 2019 році, протягом червня-липня команда ліцеїстів - рій «Яструби» самовіддано і наполегливо змагався і здобув абсолютну перемогу у Обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») і мали честь представляти Запорізьку область  у фіналі Всеукраїнських змагань!

Ведучий 2.

Дуже пишаємося Вами! І запрошуємо оголосити заповіді, яких має неухильно дотримуватися кожен ліцеїст! Зустрічайте команду!

  1. Вихід рою «Яструби».

 

 

 

Оголошення заповідей ліцеїстів

 

  1. Ти здібний і сильний. Будь упевненим у своїх силах і здібностях.
  2. Вчися мислити самостійно. Тренуй пам'ять. Частіше запитуй «Чому?».

                                                                                                               (Ліза)

  1. Постійно шукай практичне застосування своїм знанням. 
  2. Будь завжди уважним до самобутності, потреб, прагнень інших. (Олег)
  3. Шукай і шануй друзів. Життя без друзів неможливе.
  4. Поводь себе по-товариськи, зважай на людей, які тебе оточують, будь милосердним до них.  (Міша )
  5. Суперечки, конфлікти з іншими вирішуй із позиції розуму. (Анжела)
  6. Вибачай тим, хто свідомо або несвідомо став причиною неприємностей. (Макс)
  7. Хочеш, щоб тебе поважали - поважай інших. (Рома)
  8.  Прислухайся до думок інших і зважай на них. (Кирил)
  9. Будь доброзичливим, веселим, поступливим. (Жора)
  10.  Пізнай себе, зроби правильний вибір, визнач цілі та зміст свого життя.                                              (Тімур)

РАЗОМ

13. Повір у себе - і досягнеш усього!  Щасти тобі!

9. Музика на вихід ведучих

Ведучий 1. Дорогі діти! У всі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це скарб, який допоможе в майбутньому отримати усе, про що мрієш, досягти своєї мети. Тож нехай зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення.

Ведуча 1. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Саме знання, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні кожному для будівництва нашої держави в майбутньому.

 Ведучий 2. Завжди поруч із вами будуть батьки, вчителі та вихователі, які підтримають, допоможуть повірити у себе і злетіти.

 Ведуча 2. Тож любі вчителі, вихователі, усі невтомні працівники ліцею, тренери та гості! Вітаємо вас з початком осені, з Днем знань та початком ного активного і насиченого навчального року і хочемо подарувати яскраві вересневі квіти!

  1.  Музика на вручення квітів

Ведучий 1. Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас як для учнів ліцею. Запам’ятайте та збережіть у своїй пам’яті шкільні роки як неоціненний дарунок долі.

Ведуча 1. Саме зараз почесна місія чекає на майбутніх випускників! Право подати перший дзвінок надається випускникам, учням 11-А класу - розумному, активному, харизматичному Новікову Олегу та чарівній багатогранній Довбні Єлизаветі.

  1. Лунає дзвінок (запис включається, як тільки почали дзвонити вживу)

  1. Музика- заставка (поки Олег і Ліза не повернуться до свого класу)

Ведучий 1. А зараз пропонуємо усім разом із хором «Соловейко» виконати гімн нашого «Козацького ліцею»!

  1.  Музика на вихід артистів
  2.  ГІМН ЛІЦЕЮ
  3.  Музика-заставка (для хору)

Ведучий 2. Друзі! Ми ще раз вітаємо усіх із Днем знань, з початком нового 2019-2020 навчального року! Бажаємо міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони - це сила!

Ведуча 1. Шановні батьки і педагоги! Щира вдячність вам за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання і навчання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Ведуча 2. Попереду ще бабине літо і достатньо часу насолодитися яскравими сонячними променями, адже сонце із останніх сил намагається дати нам тепло, яким воно радувало нас все літо.

Ведучий 1.  А зараз за традицією першими переступити поріг ліцею і відправитися на перший шкільний урок мають честь майбутні випускники – одинадцятикласники разом зі своїми педагогами і тренером.

Ведуча 1. Запрошуємо Вас у нашу козацьку яскраву та цікаву країну Знань!!

  1. Музика на вихід випускників

Ведучий 2. Ще раз вітаємо Вас із початком навчання! Запрошуємо учнів, починаючи з 5-А класу, до школи у свої класні кабінети на перші уроки.

Ведуча 2. Також ви маєте чудову можливість зробити сьогодні колективні класні фото на пам'ять на подвір’ї освітнього закладу.

Ведучий 1. Зі святом Вас усіх – із Днем знань! З початком нового навчального року!

Ведуча 1. У добру путь за знаннями!

  1. Музика
docx
Додано
26 березня 2020
Переглядів
494
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку