Урок-проект з природознавства у 1 класі " Метелики у нашому житті."

Про матеріал

Мета проекту:

освітня:

формувати в учнів уявлення про метеликів;

закріпити знання про значення метеликів для людини;

ознайомити учнів з життям метеликів.

розвивальна:

розвивати в учнів практичні уміння та навички спостереження за життям метеликів; розкривати моральну, естетичну, пізнавальну й практичну цінність метеликів.

виховна:

виховувати любов до природи,викликати бажання зберегти її красу.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок - проект “Метелики у нашому житті” Вчитель ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 військово – цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької обл. Гармаш І.І. У

Номер слайду 2

Урок-проект з природознавства у 1 класі Тема проекту. Метелики у нашому житті. Навчально – дослідницький проект.

Номер слайду 3

Мета проекту:   освітня: формувати в учнів уявлення про метеликів;  закріпити знання про значення метеликів для людини;  ознайомити учнів з життям метеликів.  розвивальна:  розвивати в учнів практичні уміння та навички спостереження за життям метеликів;  розкривати моральну, естетичну, пізнавальну й практичну цінність метеликів.   виховна: виховувати любов до природи,викликати бажання зберегти її красу. Термін дії проекту: 10 днів.

Номер слайду 4

Характеристика проекту:  за домінуючою діяльністю: навчально - дослідницький;  за тривалістю: середньої тривалості;   за кількістю учасників: колективний; за характером контактів: у межах класу. Учасники проекту: учні, учитель, батьки.

Номер слайду 5

Шляхи реалізації проекту: Залучити учнів та їх батьків до пошуку інформації про метеликів.  Об’єднати дітей класу в групи за інтересами.  З допомогою дорослих зібрати інформацію про метеликів.

Номер слайду 6

  Бесіда “Краса метеликів”. Екскурсія в природу.  Консультація для батьків «Як збирати матеріал по темі». Оформити куточок «Метелики у нашому житті».  Підготувати презентацію “Метелик” Провести урок «Метелики у нашому житті».  Нагородження найдопитливіших дітей. Обладнання: презентація,відеофільми про метеликів, малюнки, фотографії (слайди) із зображеннями метеликів, грамоти для учнів та їх батьків.

Номер слайду 7

Поглянь, я майже невагомий, Як уві сні. Куди лечу я, невідомо Навіть мені. Легенько з айстри на жоржину — І далі враз До сонця стрімко я полину На довгий час, Щоб принести на крилах світло Зірок здаля, Щоб ще яскравіше розквітла Моя земля.

Номер слайду 8

Доповіді про свої досліди

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Метелики просто чарівні — Природи казкової діти. Такі кольорові і дивні — Літають, сідають на квіти... Безшумно і легко порхають, Самі, наче квіти чудові. Довкілля усе прикрашають, Мов створені лише з любові. З любові й краси, чи ж не диво! Комашка і справді вродлива. Це диво — природа створила!

ppt
Додано
6 квітня 2018
Переглядів
2356
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку