"В'язані вироби". Презентація

Про матеріал
Дана робота складається із покрокових інструкцій та малюнків, які допомагають краще зрозуміти виконання роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

В’язані вироби (ажурна серветка)

Номер слайду 2

Ажурна серветка із кружечків Для серветки використано білу та рожеву пряжу Ірис та гачок №1. Серветка складається з декількох окремих мотивів. Починається в’язання ниткою білого кольору. Умовні позначки: ПП — повітряна петля НС — напівстовпчик (приєднальний стовпчик) СБН — стовпчик без накида С1Н — стовпчик з одним накидом С2Н — стовпчик з двома накидами С3Н — стовпчик з трьома накидами Ланцюжок із 14 ПП замикаємо у кільце напівстовпчиком.

Номер слайду 3

1-й рядок: 3 ПП та 27 С1Н у кільце. 2-й рядок: 4 ПП, *С1Н, 1ПП * , С1Н – всього 13 стовпчиків, пров’язаних під кожну петлю 1-го рядка.

Номер слайду 4

У кінці рядка набираємо 3 ПП та витягуємо довгу петлю для того, щоб плетіння не розпустилося. Тепер беремо пряжу рожевого кольору. Набираємо 14 ПП, вводимо отриманий ланцюжок під кружечок білогокольору, замикаємо у кільце напівстовпчиком та плетемо 2 ряди так, як і ниткою белогокольору. Далі поєднуємо останню петлю рожевого кольору з першою петлею 2-го рядка білого кружечка напівстовпчика.

Номер слайду 5

3-й рядок: над каждою ПП останнього рядка білого кружечка плетемо С1Н, а між ними — 1 ПП, пико з 3 ПП, 1 ПП. У кінці рядка витягуємо довгу петлю та залишаємо в’язання. Повертаємося до білого кружечка, поєднуємо його із рожевим і плетемо аналогічно 3-й рядок. Останню петлю білого кружечка поєднуємо із рожевим, а рожевого з білим.

Номер слайду 6

Зайві нитки обрізаємо і обережно ховаємо ізтильної сторони, протягуючи гачок через петлі між рядками. Сплести 25 мотивів та сшити їх між собою голкою з ниткою.

Номер слайду 7

ppt
Додано
19 серпня 2019
Переглядів
658
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку