Вчителям, вітання з професійним святом

Про матеріал
Матеріал призначений для практичних психологів, вчителів, класних керівників, соціальних педагогів. Ми живимо у нелегкий час. Війна, втрата близьких, розлука, переїзди, постійна небезпека … Це все впливає на нас. Прикро, що війна загострює, й без того, складні питання….. Щоб убезпечити дітей, педагогам перш за все, слід турбуватися про власне ментальне здоров’я. Психологія кольору може стати помічником у відновленні, перезавантаженні, релаксації, емоційній стабілізації. Матеріал подано у вигляді презентації-привітання, що дає можливість цікаво і невимушено переглядати і використовувати на тренінгах, уроках, виховних годинах, педагогічних заходах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

З Днем учителя!

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Шановні колеги! З професійним святом!Бажаю смарагдово-малахітового здоров’я,алізариново-ціанового настрою,лілейного стану душі, карміново-амарантової любові, циннамоново-шафранового затишного родинного кола. І навіть крицеві будні, хай не завадять вам завжди насолоджуватися бурштиново-золотавим сяйвом сонця на блаватному небі . Прюнелевої насолоди вам від життя!!!!

Номер слайду 4

Бажаю смарагдово-малахітового здоров’я,

Номер слайду 5

алізариново-ціанового настрою,

Номер слайду 6

лілейного стану душі,

Номер слайду 7

карміново-амарантової любові,

Номер слайду 8

циннамоново-шафранового затишного родинного кола.

Номер слайду 9

І навіть крицеві будні, хай не завадять вам завжди насолоджуватися бурштиново-золотавим сяйвом сонця на блаватному небі .

Номер слайду 10

Прюнелевої насолоди вам від життя!!!!

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
29 вересня 2023
Переглядів
134
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку