"Вечір шани та дяки героям нашого часу"

Про матеріал
Вечір шани та дяки « Герої нашого часу» Ми воїни. Не ледарі. Не лежні І наше діло праведне й святе. Бо хто за що, а ми за незалежність. Отож нам так і важко через те. Л.Костенко Важко, але варто. Варто жити, варто вчитися, варто допомагати та мати надію на перемогу. Настали буремні, темні часи для України та тяжкі випробування для українців. Але як кажуть в найтемніші часи дуже добре видно світлих людей. Саме про таких сьгодні поговоримо. І як заведено в українців, будь яку справу розпочнемо із молитви про Україну. Маленькі українці допоможуть. Молитва за Україну… Вечір шани та дяки « Герої нашого часу» Героїзм – це найвищий прояв людяності, це коли ризикуючи власним життям чи здоров’ям допомагають чи захищають інших. Почну із слів вдячності тим, хто нині вже не з нами, хто героїчно віддав найцініше – своє життя за нас з вами, за наш спокій, за наш сон в своїх домівках. Воїни «небесного легіону»,наші односельчани, їх п’ятеро. Дякуємо вам…. Справжні герої нашого часу, велетні, титани, які міцно стоять на своїх позиціях, гідно виконують роботу на своїх фронтах .Це Воїни збройних сил України, національної гвардії, воїни ТРО, прикордонники, працівники СБУ та поліції, воїни інформаційного простору. Ми сподіваємось на їх професійність, відданість, витримку. Я запросила реального учасника бойових дій, бійця ЗСУ….ГІСТЬ… Дякуємо вам…. Хто ж міг передбачити, що справжній героїзм під час війни покажуть звичайні люди, проте незвичайні обставини змусили їх чинити мужньо. Поки українські воїни знищують окупантів на фронті, народ хоч і наляканий, але чинить опір війні, допомагає бійцям. Ці героїчні люди попри все: важкі побутові умови, негоду, фізичну втому, важкий емоційний стан, роблять все за для перемоги. Це лікарі(відео) Дякуємо вам…. Згадаємо працівників служб надзвичайних ситуацій: пожежники, енергетиків, рятувальників, комунальників. Пам’ятки «тривожна валізка». Дякуємо вам…. Особлива шана та дяка волонтерам, людям , які інколи самі не могли уявити, що можуть стільки і так, допомагати іншим. І якби не війна, то можливо б не проявили себе таким чином. Це ті люди, в котрих міць і сила, зібраність та витривалість (відео) Таких людей екстремальні умови, тяжкі події стимулюють, мотивують йти вперед, допомагати іншим, воїнам зокрема. Які волонтерські справи ви знаєте? Збирають гроші та закуповують амуніцію зброю, готують їжу, купують медикаменти, плетуть сітки, шкарпетки, термо-білизну. (Фото,відео) Дякуємо вам…. Пропоную і вам теж стати сьогодні волонтерами долучитись до благодійної справи та зробити окопні свічки. Такі свічки допомагають зігрітися, приготувати їжу, підсушити одяг. Така свічка горітиме від 3 до 5 годин. Подарунок воїнам (фото,відео) Колективна робота, виготовлення свічок. Дякуємо всім вам.
Перегляд файлу

               Вечір шани та дяки « Герої нашого часу»

                                               Ми воїни. Не ледарі. Не лежні

             рррмрм                                                                             І наше діло праведне й святе.

                                                                                          Бо хто за що, а ми за незалежність.

                                                                                          Отож нам так і важко через те.

                                                                                     Л.Костенко

Важко, але варто. Варто жити, варто  вчитися, варто допомагати та мати надію на перемогу. Настали буремні, темні часи для України та тяжкі випробування для українців. Але як кажуть в найтемніші часи дуже добре видно світлих людей. Саме про таких сьгодні поговоримо. І як заведено в українців, будь яку справу розпочнемо із молитви про Україну. Маленькі українці  допоможуть.

                                          Молитва за Україну…

Вечір шани та дяки « Герої нашого часу»   Героїзм – це найвищий прояв людяності, це коли ризикуючи власним життям чи здоров’ям допомагають чи захищають інших.

Почну із слів вдячності тим, хто нині вже не з нами, хто героїчно віддав найцініше – своє життя за нас з вами, за наш спокій, за наш сон в своїх домівках. Воїни «небесного легіону»,наші односельчани, їх п’ятеро.

                                           Дякуємо вам….

Справжні герої нашого часу, велетні, титани, які міцно стоять на своїх позиціях, гідно виконують роботу на своїх фронтах .Це Воїни збройних сил України, національної гвардії, воїни ТРО, прикордонники, працівники СБУ та поліції, воїни інформаційного простору. Ми сподіваємось на їх професійність, відданість, витримку. Я запросила реального учасника бойових дій, бійця ЗСУ….ГІСТЬ…

                                           Дякуємо вам….

Хто ж міг передбачити, що справжній героїзм під час війни покажуть звичайні люди, проте незвичайні обставини змусили їх чинити мужньо. Поки українські воїни знищують окупантів на фронті, народ  хоч і наляканий, але чинить опір війні, допомагає бійцям. Ці героїчні люди попри все: важкі побутові умови, негоду, фізичну втому, важкий емоційний стан, роблять все за для перемоги.

Це лікарі(відео)                         Дякуємо вам….

 

Згадаємо працівників служб надзвичайних ситуацій: пожежники, енергетиків, рятувальників, комунальників.

Пам’ятки «тривожна валізка».                                         Дякуємо вам….

Особлива шана та дяка волонтерам, людям , які інколи самі не могли уявити, що можуть стільки і так, допомагати іншим. І якби не війна, то можливо б не проявили себе таким чином. Це ті люди, в котрих міць і сила, зібраність та витривалість     (відео) 

 Таких людей екстремальні умови, тяжкі події стимулюють, мотивують йти вперед, допомагати іншим, воїнам зокрема.

Які волонтерські справи ви знаєте?

Збирають гроші та закуповують амуніцію зброю, готують їжу, купують медикаменти, плетуть сітки, шкарпетки, термо-білизну.

(Фото,відео)                       Дякуємо вам….

Пропоную і вам теж стати сьогодні волонтерами долучитись до благодійної справи та зробити окопні свічки. Такі свічки допомагають зігрітися, приготувати їжу, підсушити одяг. Така свічка горітиме від 3 до 5 годин.

Подарунок воїнам (фото,відео)

Колективна робота, виготовлення свічок.                      

Дякуємо всім вам.

                                          

                               

                                     

 

 

docx
Пов’язані теми
Позашкільна освіта, Виховна робота
Інкл
Додано
11 березня 2023
Переглядів
174
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку