Конкурс «Вчительська десятка». Розробки додавай – подарунки вигравай!
Ви додали 0 з 10 розробок у період з 21 по 30 серпня для участі у розіграші, який відбудеться 31 серпня.

Відкритий урок на тему: Технологія приготування бутербродів.

Про матеріал

На сьогоднішньому уроці ми познайомимся з технологією приготування бутербродів.

Бутерброд у перекладі з німецької мови (буттер - масло, брот - хліб) буквально означає хліб з маслом. Бутерброди підходять і до сніданку, і до полуденка, і на вечерю. Бутерброди подають при святкуванні будь-яких ювілеїв, іменин, днів народження. Особливо зручні вони тим, що на їх приготування не потрібно багато часу, а вартість виправдана.

З уроків ви знаєте, що бутерброди вважаються дуже ситною стравою та калорійною, адже до їх складу входять хлібобулочні вироби (основне джерело вуглеводів і рослинного білка), масло вершкове, сир, м'ясні, рибні продукти(джерело білків, жирів, мінеральних речовин). Бутерброди з овочевими продуктами мають меншу калорійність.

Станьте першим, хто оцінить розробку

Щоб залишити свій відгук, необхідно зареєструватись.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
zip
Пов’язані теми
Технології, Розробки уроків
Додано
2 лютого
Переглядів
195
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку