Відкритий урок на тему: Технологія приготування бутербродів.

Про матеріал

На сьогоднішньому уроці ми познайомимся з технологією приготування бутербродів.

Бутерброд у перекладі з німецької мови (буттер - масло, брот - хліб) буквально означає хліб з маслом. Бутерброди підходять і до сніданку, і до полуденка, і на вечерю. Бутерброди подають при святкуванні будь-яких ювілеїв, іменин, днів народження. Особливо зручні вони тим, що на їх приготування не потрібно багато часу, а вартість виправдана.

З уроків ви знаєте, що бутерброди вважаються дуже ситною стравою та калорійною, адже до їх складу входять хлібобулочні вироби (основне джерело вуглеводів і рослинного білка), масло вершкове, сир, м'ясні, рибні продукти(джерело білків, жирів, мінеральних речовин). Бутерброди з овочевими продуктами мають меншу калорійність.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Литвиненко Андрій
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
zip
Пов’язані теми
Технології, Розробки уроків
Додано
2 лютого 2018
Переглядів
2070
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку