На сьогоднішньому уроці ми познайомимся з технологією приготування бутербродів.
Бутерброд у перекладі з німецької мови (буттер - масло, брот - хліб) буквально означає хліб з маслом. Бутерброди підходять і до сніданку, і до полуденка, і на вечерю. Бутерброди подають при святкуванні будь-яких ювілеїв, іменин, днів народження. Особливо зручні вони тим, що на їх приготування не потрібно багато часу, а вартість виправдана.
З уроків ви знаєте, що бутерброди вважаються дуже ситною стравою та калорійною, адже до їх складу входять хлібобулочні вироби (основне джерело вуглеводів і рослинного білка), масло вершкове, сир, м'ясні, рибні продукти(джерело білків, жирів, мінеральних речовин). Бутерброди з овочевими продуктами мають меншу калорійність.