Відкритий урок-проєкт Як зробити урок математики цікавим

Про матеріал
Відкритий урок-проєкт "Як зробити урок математики цікавим". Учнівська презентація групи №3
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дослідити твори учнів класу “Навіщо мені потрібна математика?”Визначити мотиви вивчення математики нашими однокласниками. Поспілкуватися з учнями 3-11 класів з метою збору інформації про важливість вивчення математики. Наше завдання

Номер слайду 2

Основні критеріївивчення математики

Номер слайду 3

Рахувати, розв’язувати різні задачі Необхідна для багатьох професій Завдяки їй створено багато винаходів Щоб гарно жити у майбутньому. Учні початкових класів (3-4) вважають, що математика потрібна для того, щоб:

Номер слайду 4

Бути розумним та освіченим Життя не було нудним Знадобитись у майбутньому Як орієнтир у світі цифр Рахувати гроші у магазині Люблю математику тому, що цей предмет викладає добрий вчитель. Я люблю математику за її інтерес та за постійну складність. Математика, дякую, що ти є!Учні 5-6 класів думають, що математика потрібна для того, щоб:

Номер слайду 5

Щоб рахувати гроші. Щоб поступити до ВНЗ. Щоб не потрапити до фінансових махінацій. Для розвитку логіки, пам’яті та мислення. Математика допомагає збирати думки та впорядковувати їх “за полицями”. Учні 7-9 класів вважають, що математика потрібна для того, щоб…

Номер слайду 6

Вступити до кращого ВНЗУ подальшому житті мати гарну роботу. Вміти працювати з комп’ютерною технікою, розробляти нові технології та програми. Тільки при важкій роботі мозок живе та функціонуєУчням 10-11 класів математика потрібна для того, щоб:

Номер слайду 7

Математика – основа для вивчення інших шкільних предметів. Робота з комп’ютером. Гра в шахи, шашки Допомога молодшим братам та сестрам. Мозок живе та функціонує, а не “спить” (вище рівень інтелекту)Розв’язування складних завдань – найкращий спосіб тренування мозку, а дистрофічні мізки не здатні ні до чого!Де застосувати наші знання?

Номер слайду 8

Немає математики – немає бізнесу; Немає бізнесу – немає грошей; Немає грошей – немає розваг. ВИВЧАЙТЕ МАТЕМАТИКУ!!!

pptx
Додав(-ла)
Герман Людмила
Додано
18 березня 2021
Переглядів
497
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку