Виготовлення прикрас з бісеру. Кулон

Про матеріал
Презентація заняття гуртка декоративно-вжиткового мистецтва. Вигоовлення прикрас. Кулон із бісеру. Цегляна техніка плетіння у поєднанні з японським бісером дозволяє створювати найкрасивіше за своєю структурою бісерне полотно. За допомогою цієї техніки можна створювати різні прикраси і елементи декору, які ви тільки хочете. Цегляний стібок не такий вже й складний у виконанні, як це здається на перший погляд. А покроковий опис з фото та схеми максимально допоможуть вам у цьому.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр художньо - естетичної творчості дітей та юнацтва «Орфей» Криворізької міської ради. Заняття гуртка декоративно – вжиткового мистецтва «Оберіг»Тема: «Виготовлення прикрас. Кулон сова» Керівник Проценко Тетяна Юріївна

Номер слайду 2

Цегляна техніка плетіння у поєднанні з японським бісером дозволяє створювати найкрасивіше за своєю структурою бісерне полотно. За допомогою цієї техніки можна створювати різні прикраси і елементи декору, які ви тільки хочете. Цегляний стібок не такий вже й складний у виконанні, як це здається на перший погляд. А покроковий опис з фото та схеми максимально допоможуть вам у цьому.

Номер слайду 3

Матеріали та інструменти:

Номер слайду 4

1. ПЛЕТЕМО ПЕРШИЙ РЯДПочинаймо плетіння з нижньої частини! Відповідно до схеми нанижіть на голку першу бісеринку. Відразу ж просмикніть другу голку через цю ж бісерину і потягніть нитки туго вгору. Повторите этот шаг для других 5 бисерин в первом ряду.2. РОБИМО ЗБІЛЬШЕННЯДля побудови другого ряду вам потрібно збільшити плетіння на одну кульку на початку ряду. Це робиться шляхом нанизування двох перших бісерин на попередній ряд разом. Потім просуньте голку під волосінь між першою і другою бісеринками попереднього ряду.

Номер слайду 5

3. РОБИМО ЗВИЧАЙНИЙ стежок. Вставте в голку нову намистинку і просмикніть голку під волосінь між двома намистинами попереднього ряду, розташованими прямо під кулькою. Повністю витягніть волосінь. Повторюйте, поки ви не дійдете кінця ряду.4. ДОДАЄМО БІСЕР В КІНЦІ РЯДУДодайте останню бісеринку на волосінь. Перейдіть через останню бісерину попереднього ряду та знову через додану останню бісерину. Бісеринка має стати на своє місце, створюючи збільшення в кінці ряду. Повторіть збільшення ряду, доки досягнете тієї частини, де ви повинні почати плетіння наступного ряду.

Номер слайду 6

5. РОБИМО ЗМЕНШЕННЯ В КІНЦІДодайте на волосінь 2 перші бісеринки ряду відповідно до схеми. Потім просуньте голку під нитку між другою і третьою намистинами попереднього ряду. Повністю витягніть нитку та пройдіть у другу бісерину нового ряду. Натягніть волосінь. Перший стібок може не зовсім правильно визначити позицію бісеринки, тому продовжуйте плетіння далі. Потім робіть звичайні стібки, поки не дійдете кінця ряду. Ніякої особливої ​​техніки для зменшення в кінці ряду просто пройдіть через останню бісерину, потягніть нитку і почніть новий ряд. Повторіть збільшення ряду, доки досягнете тієї частини, де ви повинні почати плетіння наступного ряду.

Номер слайду 7

6. РОБИМО ЗМЕНШЕННЯДодайте на волосінь 2 перші бісеринки ряду відповідно до схеми. Потім просуньте голку під нитку між другою і третьою намистинами попереднього ряду. Повністю витягніть нитку та пройдіть у другу бісерину нового ряду. Натягніть волосінь. Перший стібок може не зовсім правильно визначити позицію бісеринки, тому продовжуйте плетіння далі. Потім робіть звичайні стібки, поки не дійдете кінця ряду. Ніякої особливої ​​техніки для зменшення в кінці ряду просто пройдіть через останню бісерину, потягніть нитку і почніть новий ряд.

Номер слайду 8

7. РОБИМО ПЕРШЕ ВУХОДля плетіння першого вуха зробіть зменшення на початку ряду і додайте ще одну намистину. Поверніться назад до першої намистинки, як показано нижче. Додайте ще одну бісерину, проведіть голку між першою та другою бісеринками попереднього ряду, пройдіть через додану кульку і натягніть волосінь. 8. РОБИМО ДРУГЕ ВУХОПройдіть голкою по бісеринах до області побудови другого вуха. Додайте 3 намистини точно так, як ви робили перше вухо. Додайте останню кульку, проведіть голку між останньою та передостанньою бісеринками попереднього ряду, пройдіть через цю кульку і натягніть волосінь.

Номер слайду 9

9. ДОДАЄМО ланцюжок. Наш кулон із бісеру практично готовий. Розріжте ланцюжок на 2 однакові частини. Відкрийте одне із сполучних кілець і вставте його в одну з бісеринок у верхній частині сови. Додайте сюди остання ланка від половини ланцюжка та закрийте кільце.

pptx
Додано
28 вересня 2022
Переглядів
326
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку