Виховне заняття "Миру нам сьогодні треба…"

Про матеріал
- прищеплювати любов до своєї крани; - формувати активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної Української держави; - розвивати пізнавальні інтереси, творчі здібності, зв’язне мовлення, вміння висловлювати свої думки; - виховувати почуття поваги, толерантності, гуманності, гордості та шани за наших захисників. - виховувати патріотів рідної України.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховне заняття Миру нам сьогодні треба…

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Ми за мир

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Асоціації

Номер слайду 7

Мир на землі — це затишок і тиша,Це сміх дитячий і душі політ,Коли поет чарівні вірші пише. Про незвичайний, дивовижний світ.  Мир на землі — це росяні світанки,Краса і творчість, пісня у гаях. Мир на землі — це вечори і ранкиІз радістю і щастям у серцях.  Мир на землі — це дім і мама, й тато,Й любові стільки — просто через край!Це та земля, де щастя є багатоІ в кожній хаті — хліба коровай.  Це та земля, де сміх і пісня лине,А діти йдуть до школи знов і знов. Й ніколи у боях ніхто не гине,Бо там господар — щастя і любов.

Номер слайду 8

Акція “Голубка миру” Голубко біла, ти лети у світ, Хай буде мир у небі голубому. Бо голуб миру, кажуть з давніх літ, Приносить радість родові людському.

Номер слайду 9

- Я голосую за мир, за щастя у кожному домі, - Я голосую за мир, за мир на землі колисковій. - Я голосую за мир, хай буде завжди він і всюди,  - Я голосую за мир, хай будуть щасливими люди.  - Хай діти здорові ростуть у мирній щасливій країні,  - Хай буде в них світле життя, бо мир треба кожній дитині.  - Я голосую за мир, за мир на моїй Батьківщині.  - Я голосую за мир на рідній моїй Україні.

Номер слайду 10

Ми з України

Номер слайду 11

Номер слайду 12

РЕФЛЕКСІЯ Сьогодні ми зробили …Було цікаво …Ми запам’ятали…Ми старалися…Ми зрозуміли…

Номер слайду 13

Фото на згадку

Номер слайду 14

Дякую !

Номер слайду 15

pptx
Додано
30 жовтня 2022
Переглядів
380
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку