Виховний захід День науки

Про матеріал
Презентація для проведення позаурочного виховного заходу на тему "Всесвітній день науки"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховний захід«Всесвітній день науки»Викладач інформатики БОРИСЛАВСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮДумич Наталія Степанівна

Номер слайду 2

Номер слайду 3

10 листопада Всесвітній день науки (World Science Day) або офіційно - Всесвітній день науки за мир та розвиток (World Science Day for Peace and Development) ЮНЕСКО офіційно заснувала Всесвітній день науки, проголосивши його на спільній конференції у 2001 році.

Номер слайду 4

Головним завданням цього свята є – об'єднання наукового суспільства та покращення продуктивності його роботи на благо людства. У глобальному масштабі День був вперше відзначений 10 листопада 2002 року і відтоді широко відзначається у всьому світі

Номер слайду 5

Ще з давніх-давен людей цікавило, як влаштований світ і все, що їх оточує. Для юдей, які сприяли та прияють розвитку науки, рисвячено свято – Всесвітній день науки.

Номер слайду 6

Його святкують професори, дослідники, доценти та інші науковці у всьому світі. Також це свято вважають своїм та з розмахом відмічають студенти.

Номер слайду 7

Зараз наука грає одну з найголовніших ролей у світі, адже, від неї залежить комфортне і досконале існування суспільства в цілому. Розвиток цього напряму покращує та полегшує життя людей. Нові технології, винаходи, комунікації все це створено завдяки науці

Номер слайду 8

Наука робить наше життя і комфортнішим, і цікавішим, і простішим.

Номер слайду 9

Наука — це те, що відділило нас від варварства і подарувало світло знань. Завдяки їй ми лікуємо хвороби, будуємо будинки і просто живемо. Весь світ, усе людське суспільство немислиме без науки та її осягнень. І немає сенсу це заперечувати.

Номер слайду 10

Складно собі уявити сучасне життя без досягнень науки. Адже лише завдяки науці людство досягло прогресу розвитку пройшло шлях від перших спроб вивчення світу до космічних польотів та нанотехнологій

Номер слайду 11

День науки – це свято тих, хто присвятив своє життя науковій діяльності. Це свято людей, які вірять в силу наукової думки, націлені на відкриття нового. Свято нестандартного мислення і креативу.

Номер слайду 12

ДЯКУЮ ЗА УВАГУВІТАЮ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ!!

pptx
Додано
26 лютого
Переглядів
65
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку