Виховний захід "Єднаймося, наша велика родино!".

Про матеріал
Виховна година "Єднаймося, наша велика родино!" Мета: розширювати й поглиблювати знання учнів про свій родовід, формувати культуру почуттів, сприяти глибокому осмисленню значення родини, сім’ї як основи успіху, сили людини; виховувати повагу до свого роду, віру в майбутнє української родини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

www.themegallery.com Єднаймося, наша велика родино!

Номер слайду 2

Тільки родина, як зірка єдина, твій порятунок, надійний причал!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Дерево класу

Номер слайду 8

Я и сестра Настя Мама Папа Бабушка Валя Дедушка Саша Тетя Алла Дядя Валера Бабушка Валя Дедушка Коля Дядя Олег Тётя Оля Дядя Коля Тётя Марина Прабабушка Нина Прадедушка Кирилл Прабабушка Наталья Прадедушка Назар Прабабушка Аня Прадедушка Миша Прабабушка Таня Прадедушка Кирилл

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Сім’я – група близьких родичів (чоловік, дружина, батьки, діти), які проживають разом. Родина – група людей, що складається з батьків, дітей, онуків, близьких родичів, які проживають разом. Рід – ряд поколінь, які походять від одного предка.

Номер слайду 11

Мораль – це система норм і принципів поведінки людей у ставленні один до одного та до суспільства.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Нема у світі, як родина. Хоч по коліна у воду, аби до свого роду. Без сім’ї і без роду – хоч із мосту та у воду. Нашому роду нема переводу. Свій над виром потрясе, а у воду не кине.

Номер слайду 16

Тесть – батько дружини. Теща – мати дружини. Свекор – батько чоловіка. Свекруха – мати чоловіка. Зять – чоловік дочки або сестри. Сноха – дружина сина по відношенню до його батька. Дівер – брат чоловіка. Зовиця – сестра чоловіка. Шурин – брат дружини. Пасинок – нерідний син. Пасербиця – нерідна дочка. Вітчим – нерідний батько.

Номер слайду 17

Цінуйте один одного. Не поспішайте сказати грубе слово. Кваптеся сказати гарне. Не бійтеся зайвий раз похвалити один одного. Пам’ятайте тільки хороше. Умійте зробити крок назустріч одне одному й помиритись. Рівновага родини залежить від спільних зусиль. Не забувайте: мудрість батьків – родинна святиня.

Номер слайду 18

Чи не порушуєте Ви десять “не можна”? В. Сухомлинський

Номер слайду 19

Не треба прискіпуватися. Не намагайтеся переінакшити людину. Не соромтеся висловлювати один одному свою прихильність. Не критикуйте. Хоч зрідка робіть подарунки своїм близьким.

Номер слайду 20

Шанобливе ставлення до старших. Піклування про молодших. Увага до рідних. Пам’ять про померлих. Гостинність. Допомога батькам у господарських справах. Додержання чистоти й порядку у квартирі, на подвір’ї.

Номер слайду 21

Щастя радощі багатство улюблена справа задоволення життям мама й тато поруч сміх хороша родина здоров’я утіха вірні друзі

Номер слайду 22

Щастя неповторне. Кожна людина його відчуває по-своєму. Рецепт щастя не може бути одним для всіх. Кожна людина – неповторна особистість і щастя для неї – її, особисте. Що є щастям для одного, може бути нещастям для іншого.

Номер слайду 23

Your text in here оптимізм оберіг радість дружба добро доброзичливість взаєморозуміння рід рідня разом авторитет наполегливість народ нація довіра діти

Номер слайду 24

Спільне коло проблем Взаємна підтримка Позитивне емоційне ставлення Радість від спілкування Рівноправність у стосунках Розуміння переживань Дружба

Номер слайду 25

Брехні. Заздрощів. Повчань. Зверхньої критики. Приниження гідності. Зради. Жорстокості. Надокучливості.

Номер слайду 26

Сім’я – це домашня церква, на якій стоїть цілий світ.

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Моя Україна

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Номер слайду 39

Номер слайду 40

Номер слайду 41

Хай біда і горе минають ваш дім! Доброго здоров’я зичимо усім! Щоб ви і ми щасливі були. Щоб у вас і в нас усе було гаразд!

Номер слайду 42

ppt
Додано
1 березня 2021
Переглядів
480
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку